Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Důležitost počítačů během posledních několika let raketově stoupla. Stejně tak roste i průměrný počet počítačů v domácnosti i čas, který na nich strávíme. Zároveň se v dnešní době jedná o nenahraditelnou součástí kanceláří, což nám ukázala především pandemie onemocnění Covid-19. Během té výrazně vzrostla poptávka po operačních systémech Windows a kancelářských balíčcích Microsoft Office. Součástí balíčku je například nepostradatelný tabulkový procesor Excel.

Microsoft Excel 2021 je momentálně nejkomplexnějším a nejjednodušším tabulkovým procesorem na trhu. Jednoduše dokáže pracovat s nejrůznějšími daty a v okamžiku je analyzovat, aniž byste k tomu potřebovali jakékoliv speciální znalosti. Excel 2021 navíc ještě přináší řadu parádních vylepšení, díky čemuž můžete jít ještě o něco dál a vytvářet profesionální tabulky. Ostatně díky tomu lze získaná data využít skutečně na maximum, v okamžiku je analyzovat a zjistit potřebné informace. Není se tedy čemu divit, že se právě na tento software spoléhá prakticky celý svět.

S novou verzí také přišly nové funkce. Ty umožní pracovat s daty novými způsoby, což jednoznačně ocení nejeden uživatel. Excel 2021 konkrétně přišel s funkcemi LET() a XLOOKUP() a řadou dalších. Nadále se navíc dočkal dalších vylepšení na straně stability a výkonu, díky čemuž je práce v Excelu podstatně snazší, jednotlivé výpočty rychlejší a obecně svižnější. Co když se vám už ale nechce platit předplatné u Microsoft 365 a raději byste si pořídili doživotní licenci na Office s neomezeným přístupem?

Kde ale koupit originální licenci pro Microsoft Office 2021? Nyní máte skvělou příležitost, jelikož obchod Godeal24 odstartoval jarní výprodej Spring Sale, v rámci kterého si můžete přijít na Office 2021 za pouhých 30,22 € nebo na operační systém Windows již od 7,24 €. Produkty Microsoft si můžete pořídit s až 62% slevou! Zároveň se nemusíte obávat instalace a použití produktů, jelikož Godeal24 nabízí profesionální zákaznickou podporu, která vám 24/7 dokáže zodpovědět vaše dotazy. Všechny prodávané licence jsou navíc platné navždy. Jakmile tedy dojde k aktivaci produktu, můžete jej již nadosmrti používat, aniž byste se museli obtěžovat s placením předplatného.

godeal spring sale 2222

Nejnižší ceny po omezenou dobu!

Sleva 62 % na zvýhodněné balíčky! Slevový kód: SGO62

Prozkoumejte nabídku zvýhodněných balíčků zde

Sleva 50 % na Windows! Slevový kód: SGO50

Prozkoumejte nabídku operačních systémů Windows zde

Aplikace pro snazší práci i studium online! Slevový kód: SGO62

Nástroje pro počítač

Prozkoumejte nabídku nástrojů pro PC zde

Jak Godeal zajišťuje tak nízké ceny?

Godeal24 nakupuje licence od firem, které je již nadále nepotřebují a mohou je tak převést pro individuální potřeby. Díky tomu zná obchod historii každé takovéto licence, kterou prodává, a dokáže tak zaručit jejich bezpečný stav. Stejně tak Godeal24 zasílá aktivační informace spolu s fakturou e-maily, díky čemuž nemusíte ztrácet čas čekáním na doručení zásilky nebo platit poštovné, což opět pomáhá snížit cenu ještě o něco níže. Ostatně právě proto si můžete pořídit Windows nebo Office za bezkonkurenčně nejnižší ceny na trhu. Mimo prodeje licencí obchod také zajišťuje další služby ke každému prodanému klíči. V případě jakýchkoliv dotazů se tak můžete kdykoliv obrátit na zmiňovanou zákaznickou podporu zasláním e-mailu na adresu: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.