Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Trápí vás někdy fakt, že baterie na vašem iPhonu nevydrží dostatečně dlouho, především v momentech, kdy se potřebujete věnovat práci a nemáte po ruce nabíječku? Pravdou je, že takovéto situace dokážou skutečně potrápit. Pokud ale používáte Windows 11, můžete nastavit několik atributů a znatelně si tak prodloužit výdrž baterie.

Zablokujte obnovování aplikací na pozadí

Jak jistě všichni víte, aplikace na vašem počítači běží takzvaně i na pozadí, i když s nimi přímo nepracujete. V některých případech tuto možnost ale nepotřebujete, především tedy v okamžiku, když vám dochází baterie.

Snižte obnovovací frekvenci vašeho displeje

Obnovovací frekvence určuje, kolikrát za sekundu se vám obnoví obrazovka. Čím vyšší je tedy obnovovací frekvence, tím je celý obraz jednoduše řečeno živější. Na druhou stranu to má vliv na baterii – čím vyšší je, tím více energie spotřebuje. Pokud v daném okamžiku nepotřebujete mít nastavenou vysokou obnovovací frekvenci, můžete ji manuálně snížit a zajistit si tak vyšší výdrž baterie. Záleží však na vašem laptopu – pokud máte jen jednu možnost v nastavení, pak vám tato rada bohužel nepomůže.

Samozřejmě existuje řada dalších nastavení, které vám s posílením výdrže mohou pomoct. Naprostou alfou a omegou je pochopitelně snížení jasu při práci, čímž ušetříte asi nejvíce energie.

Pokud byste si rádi pořídili Windows 11, ale nevíte, kde získat originální licenci, máme pro vás skvělý tip. Internetový obchod Godeal24 nyní pořádá akci Spring Sale, během které si můžete přijít na Windows 11 již za 15,14 €. Stejně tak ostatní produkty Microsoft zakoupíte s až 62% slevou. Zároveň se nemusíte vůbec ničeho obávat. Godeal24 nabízí profesionální přístup s nepřetržitou zákaznickou podporou, na kterou se můžete kdykoliv obrátit. Licence, které si zde navíc zakoupíte, mají doživotní platnost. Jakmile se jednou produkt aktivuje, můžete jej požívat navždy. Tímto tak opadá povinnost obnovovat předplatné a podobně.

godeal24 spring

Windows již od 7,24 €! Častově omezená nabídka

Sleva 62 % na Windows a Office! Slevový kód: SGO62

Prozkoumejte další zvýhodněné balíčky zde

Sleva 50 % na Windows! Slevový kód: SGO50

Další software pro práci i studium! Slevový kód: SGO62

Nástroje pro PC

Aby toho nebylo málo, tak si zároveň můžete přijít na nástroje pro PC, které vám mohou pomoci například se zvýšením produktivity a podobně. Mezi zlevněnými produkty se nachází:

Godeal24 je online obchod, který se specializuje na prodej operačních systémů, kancelářských balíčků a her. Operuje přitom po celém světě, díky čemuž se nemusíte obávat, že byste si přišli na pirátskou kopii softwaru. Obchod totiž vždy klade maximální důraz na komfort pro zákazníka. Přesně proto se za roky svého působení dočkal řady pozitivních recenzí. Ihned po zaplacení objednávky navíc prostřednictvím e-mailu obdržíte nejen licenční klíč, ale také detailní návod pro stažení, instalaci a aktivaci daného softwaru. Vše probíhá online a prakticky okamžitě, bez jakýchkoliv poplatků. Pokud byste si chtěli o prodejci zjistit něco více, můžete si pročíst zákaznické recenze přímo na webu Trustpilot. Obchod můžete kontaktovat na e-mailové adrese service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.