Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad koupí nového Macu? Výborně. Díky nové akci u předního Apple Premium Resellera iStores jej lze totiž nyní sehnat za skutečně parádních podmínek. Využít totiž u něj lze jak nynější slevová akce na vybrané modely, tak i splátky bez navýšení či výkupní bonusy. 

Pokud si svůj vysněný Mac chcete koupit na splátky, vězte, že si jakýkoliv model v nabídce iStores můžete v současnosti zakoupit právě na splátky a to bez jakéhokoliv navýšení. Chcete-li pak novým Macem vyměnit svůj stávající počítač, můžete tento starý kousek odprodat právě iStores, který vám v případě koupě Macu přidá k výkupní ceně vašeho “starého železa” dalších 2500 Kč jako bonus, který se odečte z ceny nového Macu. A pozor, vykupují se i zařízení s OS Windows, díky čemuž je tak bonus dostupný opravdu široké veřejnosti. Jen pozor, lze jej uplatnit jen na Macy s čipy M1, které jsou však v současnosti stejně suverénně nejoblíbenějšími Macy. 

1520_794_MacBook_Air_M1

Co se pak týče výše zmíněných slev, i ty stojí rozhodně za to. Nebo vám snad cenový pád MacBooku Air na 27 990 Kč či MacBooku Pro s M1 na 36 990 Kč nestačí? Zkrátka a dobře, je rozhodně o co stát a pokud vás nové Macy lákají, dlouho tu nebyla akce, v rámci které by je bylo možné sehnat výhodněji. Ale pozor, jelikož iStores neohlásil, kdy hodlá akci ukončit, je lepší se s nákupem raději příliš nerozmýšlet a jednat. Přeci jen, podobné podmínky tu dlouho být nemusí. 

Macy v akci si můžete prohlédnout zde

Více informací o Macích na splátky bez navýšení naleznete zde

Dnes nejčtenější

.