Zavřít reklamu

Valentýn klepe na dveře a vy stále nemáte pro svou drahou polovičku originální dárek, kterým byste jí potěšili a zároveň třeba i tajně naznačili, na co v souvislosti s ní myslíte? Pak pro vás máme tip, který zřejmě hned tak něco nepřebije. Ruská klenotnická společnost Caviar, která se v posledních letech specializuje mimo jiné na luxusní úpravy nejrůznější elektroniky v čele se smartphony totiž představila novou velmi zajímavou kolekci Kinkly, která má dle svého popisu odrážet nejtajnější a nejskrytější aspekty lásky, divoké fantazie a tajné vášně. 

Čokoládám a růžím na Valentýna už bylo dost. Své drahé polovičce můžete totiž nyní dopřát erotický iPhone a to hned v pěti variantách. A jelikož se bavíme o erotických modelech, asi vás nepřekvapí, že edice připomíná erotické pomůcky. Na výběr je konkrétně z dominantní, submisivní, vášnivé, svůdné a uspokojené varianty. Ve všech případech jsou upravovány iPhony 13 Pro s tím, že například dominantní varianta disponuje zlatým prstencem na dvou kožených řemíncích, které k dominanci v milostném životě tak nějak patří. Vášnivá edice je zase kombinací černé a červené barvy, aligátoří kůže, zlatého srdce a opět kožených řemínků, takže i zde je erotická symbolika více než zjevná. Na průlet edicemi se ostatně podívejte ve videu níže sami. 

Tak co, zalíbil se vám některý z výše prezentovaných telefonů? Pak se možná raději posaďte. Jejich cena totiž není vůbec nízká a od pořízení vás proto pravděpodobně odradí. Bavíme se totiž o částkách začínajících na 6450 dolarech (tedy v přepočtu asi 137 000 Kč) a končících na 24 000 dolarech (tedy v přepočtu asi na 510 000 Kč). S trochou nadsázky se tak dá říci, že už samotný nákup této edice je jistým druhem masochismu, což je opět vzhledem k edici velmi tématické.

Dnes nejčtenější

.