Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Kinecto

Hra Kinecto svým způsobem připomíná tradiční Tetris, avšak jde na to trošku jinak. Tato hra by vám měla dopřát daleko větší pocit uspokojení a rozhodně vás svým způsobem zabaví a uklidní. Hra je navíc ke dnešnímu dni zcela zdarma.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Kintsugi

S pomocí aplikace Kintsugi byste se měli zbavit přebytečného stresu. Aplikace totiž pracuje se strojovým učení a vám jednoduše postačí aplikaci hlasem sdělit vše, co máte na srdci a následně se dozvíte závěr vaší osobní kognitivní behaviorální terapie.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Dungeon Warfare

Považujete se za fanouška akčních strategických her a koukáte se po nějakém parádním odreagování? V takovém případě by vás mohl zaujmout titul Dungeon Warfare, který kombinuje skvělou retro grafiku s úžasným prostředím a několika úrovněmi. Vaším úkolem vybudovat solidní obranu, jež dokáže odolat nájezdu vašich nepřátel.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Videdit – Handy Video Editor

Jestliže hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která vám pomůže s úpravou, editací a exportem videa, možná by vás mohla zaujmout Videdit – Handy Video Editor. Tento nástroj nabízí bohatou nabídku možností a samozřejmě se také pyšní těmi nejrůznějšími efekty, které rozhodně mohou přijít.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

System Activity Monitors

Oblíbená utilita System Activity Monitors je opět k dipozici zdarma. Kontrolujte důležité položky, jako je stav vaší baterie, spotřebu paměti i místa a další údaje o vašem iOS zařízení.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Power Photo Tools

Chtěli byste vylepšit vaše fotografie a upravit je k dokonalosti? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Photo Power Tools, která vám poskytne řadu perfektních nástrojů pro zmiňovanou úpravu fotografií. S pomocí tohoto programu můžete upravovat jas, kontrast, saturaci, expozici, hrát si s barvami, využívat různé efekty, použít dynamicky „vylepšovač,“ použít zostření, snímek oříznout, otočit a podobně.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Orderly – Simple to-do list

Jestli organizace a pořádek jsou vaším životním krédem, tak zbystřete. Orderly je To-do list, do něhož můžete zadat své úkoly a plnit je. Vše se dá krásně rozdělit do kategorií, které připomínají lístečky. Nechybí ani připomínání na konkrétním místě či čase. Řekněte Připomínkám sbohem.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.