Zavřít reklamu

Jak změnit ikony aplikací na iPhonu zajímá v poslední době opravdu mnoho uživatelů. Všemožně na sociálních sítích se totiž čím dál tím častěji objevují reklamy na aplikace, díky kterým můžete vzhled domovské stránky svého iPhonu kompletně „překopat“ – podobně jako u Androidu. Až donedávna se nám o takových možnostech změn vzhledu domovské stránky mohlo jen zdát. Naposledy jsme tak výrazné úpravy mohli provádět v dobách jailbreaku a je rozhodně dobře, že se aktuálně taková možnost opět naskytla. Na našem magazínu už jsme si ukázali, jak můžete měnit ikony aplikací na iPhonu jednu po druhé – viz článek níže. V tomto článku se zase ale podíváme na aplikace, které jsou jednodušší na použití.

ScreenKit

Pokud při stahování aplikací rádi vsázíte na takové aplikace, které jsou mezi uživateli nejpopulárnější, tak se vám rozhodně bude líbit ScreenKit. Tato aplikace nabízí opravdu rozsáhlé možnosti pro přizpůsobení domovské obrazovky. Kromě možnosti pro změnu ikon nechybí ani nové widgety, které perfektně zapadnou do stylu, který si vyberete. Co se ikon týče, tak jich je k dispozici více než 5 000, v případě widgetů se můžete těšit na více než 500 kousků. Nechybí ani speciální vzhledy, které se instalují jediným klepnutím – pomocí nich dojde k automatickému nastavení ikon všech aplikací, takže se nemusíte o nic ručně starat. Aplikaci ScreenKit využívá více než tři miliony uživatelů, což samo o sobě o mnohém vypovídá. Tato aplikace má v App Storu také perfektní hodnocení – konkrétně 4.6 hvězdičky. Samozřejmostí jsou pravidelné aktualizace a přidávání obsahu.

Aplikaci ScreenKit stáhnete zde

Aesthetic

Druhou aplikací v našem seznamu je ta s názvem Aesthetic. Díky aplikace Aesthetic si můžete jednoduše změnit ikony všech vašich aplikací. Ikony aplikací si můžete buď vytvářet sami, popřípadě můžete vsadit na již vytvořené ikony, kterých je k dispozici více než dost a určitě si z nich vyberete. V rámci aplikace Aesthetic jsou nové ikony přidávány každý týden, takže se nemusíte ničeho bát ani v případě, pokud se vám již změněné ikony okoukají. Kromě ikon aplikací najdete v Aesthetic také widgety, které můžete využít k tomu, aby vám perfektně ladily s aplikacemi. I zde si můžete vybrat také z různých vzhledů, u kterých dojde k automatické změně ikon, widgetů i tapety. Aplikace Aesthetic si v recenzích vysloužila 4.6 hvězdičky a rozhodně vás nezklame, ba naopak.

Aplikaci Aesthetic stáhnete zde

Themify

Hledáte aplikaci, pomocí které byste si mohli kompletně změnit vzhled domovské stránky vašeho iPhonu? Pokud jste si odpověděli správně, tak pro vás mám skvělý tip, a to na aplikaci Themify. I tato aplikace nabízí stejné funkce jako výše uvedené. Zmínit můžeme například speciální témata 3v1, díky kterým se kromě ikon aplikací změní také vzhled widgetů a tapeta. Těchto témat je v Themify k dispozici opravdu nespočet, tudíž si rozhodně vyberete. Samotná instalace vám pak zabere jen malou chvilku – stačí klepnout na displej. Pokud se vám nějaký vzhled líbí, ale chtěli byste ho trošku okořenit svým vkusem, tak i tohle je v Themify možné, jelikož zde vzhledy můžete pozměňovat. K dispozici je pak výběr z více než 10 tisíc ikon, nechybí ani balíčky vizuálně podobných ikon, které budou ladit, společně se statickými i živými tapetami. Themify má v App Storu vysoké hodnocení 4.4 hvězdičky a jedná se o velmi populární aplikaci.

Aplikaci Themify stáhnete zde

Brass

V případě, že se řadíte mezi uživatele sociálních sítí, tak na vás při používání dost možná vyskočila reklama na aplikaci, s pomocí které si můžete změnit vzhled domovské stránky. Je velmi pravděpodobné, že aplikací v této reklamě byla právě ta s názvem Brass. Bohužel v poslední době spíše platí, že hry a aplikace z reklam nikdy nejsou tak dobré, jak mohou na první pohled vypadat – naštěstí ale tohle není případ aplikace Brass, která funguje naprosto bez problémů a nabízí vše, co udává. Zmínit můžeme tedy styly, díky kterým si můžete kompletně přepracovat vzhled domovské obrazovky. K dispozici je obrovská sbírka ikon, kterými můžete nahradit výchozí ikony různých aplikací. Widgety nechybí taktéž, dokonce si je můžete přizpůsobit podle vlastního gusta. Ovládání aplikace Brass je velmi jednoduché, navíc se jedná o velmi oblíbenou aplikaci pro úpravu vzhledu domovské stránky. I Brass má relativně vysoké hodnocení v App Store, konkrétně 4,2 hvězdičky.

Aplikaci Brass stáhnete zde

ThemesPro

Poslední aplikací v našem seznamu skvělých aplikací pro úpravu domovské stránky je ThemesPro. Rozhodně si ale nemyslete, že jsme tuto aplikaci umístili na poslední místo z toho důvodu, že není tak dobrá jako ostatní. Opak je totiž pravdou a ThemesPro taktéž nabízí funkce, které byste po aplikaci tohoto typu mohli požadovat. Součástí ThemesPro je více než 6 tisíc různých ikon, kterými můžete nahradit ty stávající. Nechybí ani mnoho widgetů, ze kterých si můžete vybrat ten, který vám bude sedět nejvíce. Stejně jako většina ostatních aplikací nabízí i ThemesPro možnost pro kompletní výběr stylu, takže se automaticky změní veškeré ikony, widgety a tapeta s tím, že se nemusíte prakticky o nic starat. Tato aplikace má v App Storu 3,2 hvězdičky, což není tak moc, ale nenechte se zmást. Mnoho uživatelů haní ThemesPro z toho důvodu, jelikož je placená. Stále se tak jedná o velmi kvalitní aplikaci.

Aplikaci ThemesPro stáhnete zde

Dnes nejčtenější

.