Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Quell+

Quell+ je okouzlující hra s líbivým uživatelským rozhraním, která si vás okamžitě získá. Jedná se o logickou puzzle hru, která si rychle získala oblibu po celém světě. Čeká vás více než 80 nejrůznějších levelů, hra umožňuje integraci s iCloudem a nabízí podporu technologií HD a Retina.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Hyperforma

Jestliže se zajímáte o hry s velice zajímavým příběhem, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hyperforma. V této hře se totiž podíváte do budoucnosti vzdálené 256 let, kde narazíte na obrovskou záhadu. Známá civilizace totiž kompletně vymizela a zanechala po sobě pouze prastarou síť. Vaším úkolem cestovatele bude se do sítě nekonečně prázdného hyperprostoru ponořit a najít odpověď k celé záhadě.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Block vs Block

Hra s názvem Block vs. Block je upravená klasika z dob minulých. Světově nejatraktivnější logická hra všech dob nyní na vašem zařízení. 16 různých druhů tvarů. Hrajte proti počítači, anebo si na iPadu zahrajte proti svým přátelům.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

DayCost Pro – Personal Finance

Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat a rozhodně není na škodu mít po ruce nějakého praktického pomocníka. Tím může být i aplikace DayCost Pro – Personal Finance. Program si totiž poradí s monitorováním všech vašich výdajů, díky čemuž nad nimi získáte lepší přehled.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

picFind – Find some different

Po delší době do akce opět zamířila oblíbená oddechová hra picFind – Find some different, u které si můžete parádně odpočinout, a zároveň i procvičit. Před vámi se totiž objeví dva na první pohled totožné snímky, přičemž vaším úkolem bude, abyste na nich hledali rozdíly. Konkrétně aplikace nabízí přes 150 snímků.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

You Record Pro

Jestliže hledáte nějakou vhodnou a oblíbenou alternativu za nativní Diktafon, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci You Record Pro. Tento program vám tedy umožní nahrávat audio záznamy, přičemž nabízí jednoduché uživatelské prostředí a řadu skvělých možností.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Photo Frame Calendar & Clock

S pomocí aplikace Photo Frame Calendar & Clock můžete proměnit váš iPhone či iPad do podoby minimalistického fotorámečku. V takovém případě si můžete nastavit, jaké fotografie se budou zobrazovat, případně pro prezentaci můžete vyčlenit nějaké album. Fotky jsou pak ještě doplněny o aktuální datum a čas.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.