Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jedna z nejúspěšnějších akcí Black Friday se opět hlásí o slovo. Plánovali jste nákup? Pokud ano, tak byste rozhodně neměli promeškat současnou nabídku na Godeal24, díky které si můžete přijít na software za bezkonkurenční ceny. Přijít si můžete například na Windows 10 Pro za 7 €, Office 2019 za 26,26 € nebo Office 2021 Pro za 36,99 €. Zároveň se obrovského zlevnění dočkaly i zvýhodněné balíčky, díky čemuž si můžete pořídit například Windows 10 v kombinaci s Officem s 62% slevou.

Godeal24 je globálním lídrem v prodeji originálních digitálních produktů, mezi které se řadí například počítačové hry a licenční klíče na software. Při nákupu můžete vždy počítat s nejnižší možnou cenou a okamžitým doručením licence prostřednictvím e-mailu.

Zároveň nesmíme zapomenout zmínit excelentní zákaznickou podporu a zabezpečený systém. Za vaši objednávku navíc můžete zaplatit prostřednictvím několika ověřených metod, mezi které se řadí například PayPal a možnost klasického bankovního převodu. Pokud byste navíc měli jakýkoliv dotaz, můžete se kdykoliv obrátit na zmiňovanou zákaznickou podporu zasláním mailu na adresu service@godeal24.com a vzápětí se vám bude někdo věnovat.

211112-720p-gd24-€

Slevy Black Friday: Akce, kterou nemůžete přehlédnout

Veškeré slevové kódy lze použít v rámci současných slev a přijít si tak na nejnižší ceny.

Sleva 62 % na systémy Windows a zvýhodněné balíčky! Slevový kód: SGO62

Na ještě vyšší slevy si můžete přijít pořízením zvýhodněného balíčku, který kombinuje produkty jako Windows a Office. Například Windows 10 Professional a Office 2021 Professional si tak můžete pořídit za pouhých 45,22 €.

Sleva 50 % na operační systémy Windows! Slevový kód SGO50

Windows 11 je nejnovějším operačním systémem od Microsoftu. Nabízí nejpokročilejší funkce, jednoduchý design a dokáže být skvělým parťákem.

Sleva 62 % na další produkty Microsoft! Slevový kód: SGO62

Aby toho nebylo málo, tak na GoDeal24 naleznete řadu dalších produktů od Microsoftu, které se nyní můžete pořídit s neuvěřitelnou 62% slevou. Přijít si tak můžete na kousky jako Office, Project a další.

Jak zaplatit přes PayPal

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Obchod GoDeal24.com je globálním lídrem v prodeji originálního softwaru, her a licenčních klíčů obecně. Aby toho nebylo málo, může se zároveň pyšni i nepřetržitou zákaznickou podporou a neuvěřitelně rozsáhlou nabídkou. Jakmile nakoupíte na GoDeal24.com, můžete si být jisti tím, že vsázíte na kvalitu.

Máte dotazy, nebo potřebujete pomoct?

Pokud byste měli jakékoliv otázky, není nic jednoduššího, než se obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu zasláním e-mailu na adresu service@godeal24.com. Expertní tým podpory se vám bude vzápětí věnovat.

Dnes nejčtenější

.