Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Od Vánoc nás dělí už jen poslední měsíc, během kterého máte poslední šanci na pořízení dárků. Pokud jste s nákupem těch největších dárečků doposud čekali, tak pro vás máme skvělý tip! Náš partner Dostupný iPhone se totiž vytáhl s úžasnou akcí, díky které si můžete pořídit oblíbený iPhone 12 128GB za bezkonkurenčních 16 990 Kč. S takovou cenou se nikde jinde nesetkáte! Jedná se nesmírně oblíbený telefon z loňské řady, který těží ze svého parádního designu s ostrými hranami, extrémního výkonu, podpory 5G a pokročilého fotoaparátu. Akce startuje zítra, 24. listopadem, a bude trvat až do Štědrého dne. Nenechte si proto ujít tuto úžasnou akci.

iPhone 12 128GB zde

Dostupný iPhone: Měsíc do Vánoc – iPhone 12 128GB za 16 990 Kč

Kvalita a nejlepší ceny na jednom místě

Dostupný iPhone se v našich končinách zaměřuje na prodej zánovních a použitých iPhonůApple Watch. Z nákupu použitého kousku navíc nemusíte mít žádné obavy. Tento populární obchod totiž klade maximální důraz na kvalitu, a proto si každý telefon prochází důkladným testováním, než se vůbec dostane do prodeje. V nabídce se proto nachází pouze 100% funkční iPhony a Apple Watch, které mohou nést nanejvýš známky běžného používání, což si mimo jiné pochvalují i samotní zákazníci. Na základě vizuálního stavu jsou telefony rozřazeny do příslušných kategoriíA+, B, B+. V kategorii A+ naleznete telefony, které vypadají, jako kdybyste je zrovna vytáhli z originální krabičky, přičemž v případě varianty B+ se můžete setkat s drobnými kosmetickými vadami. Nikdy se ale nestane, že byste obdrželi nefunkční zařízení, například s prasknutým displejem.

Na veškeré prodávané zboží se navíc vztahuje úžasná 24měsíční záruka, přičemž zakoupené zařízení také můžete do 14 dní vrátit bez udání důvodů. Jak už jsme nakousli výše, sortiment a služby Dostupného iPhonu si pochvalují především i samotní zákazníci, o čemž vypovídají recenze na Googlu. Obchod si totiž z více než 370 recenzí přišel na hodnocení v podobě 4,8 hvězdiček z pěti. Pokud tedy hledáte kvalitu za nejlepší cenu, Dostupný iPhone vás rozhodně nezklame.

Nabídka Dostupného iPhonu

Dnes nejčtenější

.