Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

ABBYY Business Card Reader Pro

Jste podnikatelem a během své kariéry se neustále potkáváte s novými lidmi, kteří vám předávají své vizitky? V tomto směru můžete mít za chvíli plnou peněženku různých vizitek. Aplikace ABBYY Business Card Reader Pro slouží pro skenování zmiňovaných vizitek, které si seřazené můžete prohlédnout i na vašich Apple Watch.

  • Původní cena: 1590 Kč (749 Kč)

Coloring Watch

Omalovánky jsou primárně určeny pro děti, které si na nich procvičí svou znalost barev. V poslední době se však ukazuje, že taková obyčejná činnost, jakou je vymalování omalovánek, dokáže značně ulevit od stresu a zrelaxovat vás. Přesně o tomto je aplikace Coloring Watch, která vám omalovánky přenese přímo na vaše zápěstí – do displeje Apple Watch.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Zippycal – Calendar

Jestliže hledáte nějakou praktickou alternativu za nativní Kalendář, tak byste se měli přinejmenším podívat na zlevněnou aplikaci Zippycal – Calendar. Tento program funguje prakticky stejně a dokáže se tedy postarat o zaznamenávání jednotlivých událostí. Především ale na Apple Watch nabízí lepší prostředí, ve kterém se lépe vyznáte.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.