Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Ginger Writer

Chcete při komunikaci zlepšit svou angličtinu, obohatit si slovní zásobu a naučit se používat jiné alternativy zavedených frází? Vezměte si na pomoc aplikaci Ginger Writer, která vám ve spolupráci s umělou inteligencí dokáže poradit nejen s gramatikou, pravopisem a interpunkcí, ale také s volbou těch správných výrazů.

  • Původní cena: 229 Kč (Zdarma)

StarMap 3D+ Plus

Aplikace StarMap3D+ Plus vám umožní na noční obloze zobrazit jednotlivá souhvězdí, čehož dosahuje pomocí společného využití gyroskopu a kompasu. Tato aplikace cílí především na začátečníky v oblasti astronomie, avšak využít ji mohou i profesionálové a procvičit si tak celou tuto vědní disciplínu od úplných základů.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Tempest: Pirate Action RPG

Po delší době do akce znovu dorazila oblíbená RPG hra Tempest: Pirate Action RPG, ve které se chopíte role pirátského kapitána. Spolu s vaší neporazitelnou lodí a nebojácnou posádkou budete brázdit po vlnách moře, přičemž se budete honit za kořistí. Budete totiž napadat nejrůznější lodě a drancovat co můžete. Potěšit dokáže skvělý příběh, otevřený svět a možnost hraní online.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Epica 2 Pro – monster camera

Stažením aplikace Epica 2 Pro – monster camera si přidejte na oblíbený nástroj, se kterým si dokážete užít spoustu zábavy. Tento program je totiž vybavený řadou nejrůznějších efektů a filtrů, s jejíchž pomocí můžete upravit vaše selfie snímky a skvěle je tak ozvláštnit. Výsledek pak můžete ihned sdílet s přáteli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Townsmen Premium

Řadíte se mezi milovníky strategických her, ve kterých musíte budovat své vlastní město a potýkat se s různými nástrahami? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste se přinejmenším měli podívat na hru Townsmen Premium. V této hře budete muset zajistit uspokojení pro vaše občany, těžit materiály, spravovat farmy, vybírat daně a potýkat se s přírodními katastrofami.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Blink – Quick Memo & Widget

Malá rychlá poznámka může někdy velmi pomoc. Proto vám přinášíme aplikaci Blink, pomocí které už nikdy nezapomenete na důležité informace. Nabízí velmi propracovaný uživatelský zážitek s jednoduchým použitím. Pomocí značek navíc mohou být vaše poznámky přehledné jak nikdy předtím.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Mars Info

Pokud se však řadíte spíše mezi milovníky astronomie, tak vás jistě potěší aplikace Mars Information. Jak je ze samotného názvu patrné, tento program vám poskytne řadu detailních informací o takzvané Rudé planetě neboli Marsu. Zároveň si můžete celou planetu prozkoumat na vlastní „kůži.“

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.