Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Safety Photo+Video Pro

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně populární aplikace Safety Photo+Video Pro, která slouží pro ochranu vašich videí a fotografií. S pomocí tohoto nástroje si totiž tyto soubory můžete rozřadit do alb a následně uzamknout, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo například nezná heslo, případně neprojde přes biometrickou autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

MovieSpirit – Movie Maker Pro

Stažením aplikace MovieSpirit – Movie Maker Pro získáte parádní nástroj, který potěší především ty uživatele, kteří častokrát potřebují upravit nějaká videa. Tento nástroj vám totiž umožní videa různě zkracovat, stříhat, ořezávat, transformovat, pracovat s vrstvami, klíčovat pozadí a podobně.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Quickgets Geo: geodata widgets

Aplikace Quickgets Geo: geodata widgets dokáže dostat skutečně maximum z dat ze samotné GPS. Tento nástroj vás tak dokáže v okamžiku informovat o aktuální rychlosti, nadmořské výšce, zeměpisných souřadnicích, orientaci vzhledem ke směrovým stranám, počasí a řadě dalších. Program navíc nabízí parádní widget a taktéž je dostupný i na Apple Watch.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

SleepMe: Sleep Sounds

Jestliže máte problémy se spánkem a usínáním, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci SleepMe: Sleep Sounds. Tento program je vybaven rozsáhlou kolekcí nejrůznějších uklidňujících zvuků, které vám dokážou se zmiňovaným usínáním pomoct a perfektně vás zrelaxovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dungeon Warfare 2

Pokud máte v oblibě takzvané tower defense strategie, ve které musíte vybudovat kvalitní obranu, abyste se dokázali vypořádat s hordami nepřátel, tak byste rozhodně neměli přehlédnout hru Dungeon Warfare 2. V tomto titulu se stanete pánem samotného podsvětí a budete muset rozložit různé pasti, které následně překazí plány všem samozvaným hrdinům a dobrodruhům, kteří se vydali na průzkum.

  • Původní cena: 129 Kč (49 kč)

The Beggar’s Ride

Jestliže se považujete za fanouška her, jejíchž příběh oplývá hned několika tajemstvími a čeká na vás řada hádanek, pak je tady The Beggar’s Ride přímo pro vás. V této hře budete hrát za starého žebráka, který jednoho dne najde neobyčejnou masku. Ta totiž dokáže přenést člověka do světa, jenž je ukryt na druhé straně deště a vaším úkolem bude odhalit řadu tajemství. Problémem navíc je, že jsou maska a tajuplný svět určeny pro opravdové hrdiny, ale vy se ocitáte v roli pouhého žebráka. Zvládnete to?

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Sprite Pencil

Pomocí aplikace Sprite Pencil můžete vytvářet jednoduché grafické dokumenty, a to konkrétně takzvané sprites. Ty se vytváříte ve mřížce a skládají se z několika bodů, které vám ve výsledku dávají výsledný obrázek. Pro podrobnější informace se můžete podívat do níže přiložené galerie.

  • Původní cena: 179 Kč (99Kč)

Dnes nejčtenější

.