Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Reaction Timer Game

Jak jste na tom s reflexy a postřehem? To si můžete vyzkoušet v rámci povedené aplikace Reaction Timer Game, která slouží pro měření vašeho postřehu, přičemž zároveň vám umožní na sobě zapracovat. Celé je to navíc nesmírně jednoduché. Před vámi se totiž objeví časomíra, kdy vaším úkolem je, abyste zmáčkli tlačítko přesně v okamžiku, kdy narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

WatchApp for Twitter app

Na Twitteru jste jako doma a chtěli byste si funkce této sociální sítě užívat také v prostředí vašich Apple Watch? Pak můžete vyzkoušet aplikaci s názvem WatchApp for Twitter App. S její pomocí můžete na svých Apple Watch aktivovat upozornění, pročítat příspěvky, označovat je „lajkem“ nebo je retweetovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Carrot Weather

Pokud hledáte nějaké alternativní řešení k nativní aplikaci Počasí, zbystřete. Do akce totiž zavítal uživateli velice oblíbený program CARROT Weather, který vás v okamžiku dokáže informovat o aktuálním počasí, o předpovědi, srážkách, větru a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.