Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

ColorQueryPro

Aplikace Color Query Pro cílí na všechny designéry, návrháře, webové vývojáře a umělce, kteří pracují s barvami. Tento nástroj vám totiž značně usnadní míchání barev v různých barevných modelech, díky čemuž budete přesně vědět, který tón barvy ve vaší práci využít.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Woofit

Woofit je fitness aplikace, která je zaměřená přímo na ženy. Najdete zde efektivní cvičební programy pro celé tělo, které si můžete přizpůsobit podle toho, jaký je váš přesný cíl. Můžete si zde vyzkoušet také různé specificky zaměřené výzvy.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Poper Pop!

Hra Poker Pop! v sobě zajímavým a originálním způsobem kombinuje herní principy dvou oblíbených tradičních her – pokeru a domina. Na její herní styl si jistě velice rychle zvyknete a oblíbíte si jej. Jednou z jejích výhod je to, že můžete hrát úplně sami – vaším úkolem bude pokládat na herní plochu jednotlivé herní kameny tak, aby dávaly dohromady správnou postupku.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Mars Info

Pokud se však řadíte spíše mezi milovníky astronomie, tak vás jistě potěší aplikace Mars Information. Jak je ze samotného názvu patrné, tento program vám poskytne řadu detailních informací o takzvané Rudé planetě neboli Marsu. Zároveň si můžete celou planetu prozkoumat na vlastní „kůži.“

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Shortcut Pro – Icons Changer

Díky aplikaci Shortcut Pro – Icons Changer můžete na ploše vašeho iPhonu snadno a rychle měnit ikonky aplikací. V aplikaci najdete obsáhlou knihovnu všech možných ikonek, které si můžete relativně snadno a rychle nainstalovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

5 Minute Journal: Self-Care

Do akce nyní také zamířila zajímavá aplikace 5 Minute Journal: Self-Care, jejíž cílem je udělat váš život šťastnějším. V rámci tohoto programu si totiž budete zapisovat, za co jste každý den vděční, což vám obecně pomůže vás posunout vpřed. Zároveň se tak dá předejít depresím.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Sky Guide

Zajímáte se o večerní oblohu a rádi byste věděli, co se kde nachází? S aplikací Sky Guide je to hračka. Stačí podržet vaše zařízení nad hlavou a hned budete vědět, co se nad vámi děje. Aplikace vám automaticky najde souhvězdí, planety, satelity a další vesmírná tělesa.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.