Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Evoland 2

Milovníky arkádových RPG s jistotou potěší dnešní sleva na hru Evoland 2. V tomto titulu na vás totiž čeká více než 20 hodin zábavy, kdy konkrétně budete čelit nejrůznějším nepřátelům, potýkat se s hádankami a řadou dalších úkolů. Doslova budete skákat ze žánru do žánru – chvíli ve světě 2D RPG, následně v 3D střílečce, pak do karetní hry a podobně. Jak hra vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Kintsugi

S pomocí aplikace Kintsugi byste se měli zbavit přebytečného stresu. Aplikace totiž pracuje se strojovým učení a vám jednoduše postačí aplikaci hlasem sdělit vše, co máte na srdci a následně se dozvíte závěr vaší osobní kognitivní behaviorální terapie.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Block vs. Block II

Pokud vás v minulosti bavila populární hra Tetris, avšak chtěli byste si ji zahrát jemně vylepšenou, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Block vs Block II. Tato hra je Tetrisu velice podobná, avšak přináší možnost takzvaného online hraní. V tom se můžete utkat s kamarádem, který se nachází na stejné WiFi a vašim úkolem bude jej porazit. Detailněji se na tuto hru můžete podívat v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Stream Music Player

Aplikace Stream Music Player vám umožní bezproblémový poslech, správu a synchronizaci vašich oblíbených skladeb. Můžete si vytvořit svou vlastní osobní streamovací službu, v jejímž rámci se budou přehrávat skladby, které máte uložené na cloudových službách jako je třeba Box, Dropbox, Google Disk, OneDrive nebo například Yandex Disk. Po přesunu můžete hudbu ze Stream Music Playeru poslouchat také v offline režimu, aplikace nabízí synchronizaci napříč všemi vašimi zařízeními. V přehrávači najdete také funkci časovače pro vypnutí, ovládání přehrávání na pozadí a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AlphaBlur Image Effects

V dnešní době se velké oblibě těší takzvaný bokeh efekt. Jeho principem je, že zvýrazní pouze určitý objekt na fotografii, zatímco zbytek bude elegantně rozmazán. Program navíc úzce spolupracuje s umělou inteligencí a neuronovými sítěmi, díky čemuž dokáže snímek parádně vylepšit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Sleep Sounds: Relaxing Sounds

Pokud máte problémy s usínáním, tak byste určitě neměli přehlédnout slevu na oblíbenou aplikaci Sleep Sounds: relaxing sounds. Program totiž nabízí řadu přívětivých a relaxačních nahrávek, které vám pomohou se uklidnit a následně i usnout. Samozřejmě ani nechybí možnost časovače, aby vám nahrávky nehrály celou noc, ale automaticky se po určité době vyply.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.