Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Reaction Timer Game

Stažením aplikace Reaction Timer Game získáte zajímavou hru, ve které si můžete otestovat vaše reflexy. V tomto titulu totiž budete muset klepnout na tlačítko STOP přesně v okamžiku, kdy odpočet narazí na nulu. Nenechte se ale zmást. Ačkoliv to zní jednoduše, jedná se o celkem náročnou výzvu, která vás dokáže znatelně potrápit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Tappy – Haptic Fidgeter

Stažením aplikace Tappy – Taptic Fidgeter získáte skvělý nástroj, který vám v krušných momentech pomůže s redukcí stresu a úzkosti. V rámci programu totiž budete mít jediný úkol – klikat. Po každém klepnutí se setkáte s haptickou odezvou, a zároveň se vám tak bude zvyšovat skóre.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Carrot Weather

Pokud hledáte nějaké alternativní řešení k nativní aplikaci Počasí, zbystřete. Do akce totiž zavítal uživateli velice oblíbený program CARROT Weather, který vás v okamžiku dokáže informovat o aktuálním počasí, o předpovědi, srážkách, větru a podobně.

Dnes nejčtenější

.