Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

AVR X PRO – Voice Recorder

Aplikace AVR X PRO – Voice Recorder potěší především ty uživatele, kteří hledají nějakou vhodnou alternativu za nativní diktafon. Tento program funguje prakticky úplně stejně a dokáže si tedy poradit s nahráváním audia. Mimo toho si můžete zvolit i formát, do kterého chcete nahrávat (MP3, WAV a M4A), vybrat kvalitu a následně jednotlivé nahrávky jednoduše kategorizovat.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Reflexes – Activities at Home

Pokud vás někdy napadlo, jak na tom asi jsou vaše reflexy, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální slevu na aplikaci Reflexes – Activities at Home. Tento program po delší době opět zavítal do akce a je k dostání zcela zdarma. Jak to ale celé funguje? Appka nejprve otestuje vaše zmiňované reflexy a následně vám prostřednictvím nejrůznějších cvičení pomůže s jejich zlepšením.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Golf Strokes Scorecard

Dnešní článek si zakončíme aplikací, která potěší především milovníky golfu. Do akce totiž taktéž zavítal program Golf Strokes Scorecard, který je nyní k dostání zcela zdarma. S jeho pomocí můžete skvěle zapisovat vaši aktuální hru v až čtyřech hráčích, díky čemuž se v ní jen tak neztratíte. Zároveň díky GPS vidíte vzdálenost mezi jednotlivými odpaly, a to aniž byste potřebovali mobilní telefon. Aplikace totiž funguje kompletně nezávisle.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.