Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Extreme Calendar

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní Kalendář, tak byste se určitě měli přinejmenším podívat na aplikace Extreme Calendar. Tento nástroj kombinuje jednoduchý design se všemi potřebnými funkcemi a jednoduše pracuje s jednotlivými událostmi, nad kterými můžete mít perfektní přehled.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

aWallet Cloud Password Manager

Zakoupením aplikace aWallet Cloud Password Manager získáte parádní nástroj, který vám dokáže posloužit jako alternativa k nativní Klíčence na iCloudu. Tento nástroj slouží pro uchovávání vašich hesel a přihlašovacích údajů v zabezpečené podobě, kdy k jednotlivým záznamům se dostanete až po zadání hesla či autentizace prostřednictvím Face/Touch ID.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Hidden Folks

Baví vás klidnější hry a hledáte nějaký oddechový titul, u kterého byste se mohli zrelaxovat, ale zároveň si procvičili svou pozornost? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hidden Folks. V této hře se ocitnete před kresleným prostředím, kde budete muset hledat vyznačené lidi a objekty.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Crazy Run

Další oddechová hra, která je dnes dostupná se slevou, nese název Crazy Run a přenese vás do lehce akčnějšího prostředí. Budete totiž ovládat obyčejného panáčka, který akrobatickým během probíhá město. Vaším úkolem tedy bude překonávat nejrůznější překážky a získat tak co možná nejlepší skóre.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Neptune for Twitter

Používáte často sociální síť Twitter? Jestli ano, mohla by se vám hodit zajímavá aplikace Neptune for Twitter, která funguje jakožto klient pro tuto sociální síť. Tento program dokáže zaujmout především díky svému jednoduchému designu a uživatelskému prostředí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Kairos – Weather

Aplikace Kairos – Weather pochází od stejného vývojáře jako Neptune for Twitter. Jak už ale ze samotného názvu vypovídá, tento program slouží pro zobrazování počasí a nadcházející předpovědi. Opět nechybí povedené grafické zpracování, jednoduché uživatelské prostředí a řada dalších vychytávek.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Depello – color splash photos

Jestliže byste rádi určitým způsobem „okořenili“ vaše fotografie, tak by se vám mohla hodit aplikace Depello – color splash photos, která je dnes k dostání zcela zdarma. Prostřednictvím tohoto nástroje můžete vaše fotografie do černobílého provedení, přičemž některý objekt můžete zvýraznit do barev. Jak to pak vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.