Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

ABBYY Business Card Reader Pro

Jste podnikatelem a během své kariéry se neustále potkáváte s novými lidmi, kteří vám předávají své vizitky? V tomto směru můžete mít za chvíli plnou peněženku různých vizitek. Aplikace ABBYY Business Card Reader Pro slouží pro skenování zmiňovaných vizitek, které si seřazené můžete prohlédnout i na vašich Apple Watch.

  • Původní cena: 1 590 Kč (749 Kč)

Shot-Timer

Jestliže se věnujete sportovní střelbě a jednou za čas navštívíte střelnici, kde své umění procvičíte, možná by vás mohla zaujmout aplikace Shot-Timer. Ta totiž dokáže spolehlivě měřit čas po první střelbu, počet ran a poradí vám s řadou dalších záležitostí. Jak aplikace vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Pomodoro Focus Timer

Hledáte nějakou aplikaci, která by vám dokázala pomoci posunout vaši produktivitu kupředu? V takovém případě by vám mohl přijít vhod program Pomodoro Focus Timer, který využívá takzvanou techniku Pomodoro. Tato technika pro organizování času rozdělí vaši práci do menších intervalů (zpravidla po 25 minutách), jež proloží krátkými pauzami. Díky tomu se tak budete daleko lépe soustředit a nebudete mrhat časem.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.