Zavřít reklamu

Jestliže se řadíte mezi věrné čtenáře našeho magazínu, tak vám zajisté před několika dny neunikl článek, ve kterém jsme vás informovali o tom, že Apple rozeslal vybraným médiím a jedincům pozvánky na letošní první podzimní Apple Event. Na této konferenci, která dostala název California streaming, se zajisté dočkáme představení nových iPhonů 13. Společně s novými vlajkovými loděmi od kalifornského giganta se nejspíše dočkáme také Apple Watch Series 7 a AirPods třetí generace. Jestliže už se nemůžete konference dočkat a odpočítáváte poslední hodiny a minuty, tak by se vám mohl hodit tento článek. V tom se totiž podíváme na to, jak můžete tento Apple Event sledovat na prakticky všech možných platformách.

Letošní první podzimní Apple Event se bude konat již zítra, tedy 14. září 2021, od 19:00 našeho času. I přesto, že se oproti minulému roku koronavirová pandemie zmírnila, tak se tato konference bude konat pouze online, tedy bez fyzických účastníků – a nejspíše tomu tak ještě nějakou dobu bohužel bude. Samotná konference bude, stejně jako všechny poslední konference, předtočená. Odehrávat se bude z kalifornského Apple Parku, popřípadě přímo z Divadla Steva Jobse, které je jeho součástí. Minulý rok jsme se představení iPhonů dočkali až v říjnu, čímž Apple „porušil“ jakési nepsané pravidlo, jelikož v posledních letech Apple nové jablečné telefony představoval právě v září. Jednalo se však o výjimku způsobenou právě koronavirem. Letos už tedy představení nových „třináctek“ proběhne v tradiční měsíc.

Kdy, kde a jak sledovat zítřejší představení iPhone 13 na iPhonu a iPadu

Pokud se na živý přenos ze zítřejší konference chcete dívat z iPhonu, anebo iPadu, tak tak můžete učinit pomocí tohoto odkazu. Aby bylo možné stream sledovat, tak je nutné mít na zmíněných zařízeních nainstalovaný iOS 10 nebo novější. Abyste měli z přenosu co možná nejlepší požitek, tak se doporučuje využít nativní webový prohlížeč Safari. Přenos ale samozřejmě bude fungovat i na jiných prohlížečích.

Kdy, kde a jak sledovat zítřejší představení iPhone 13 na Macu

Chcete-li zítřejší konferenci sledovat na Macu či MacBooku, tedy na operačním systému macOS, tak stačí klepnout na tento odkaz. Pro správné fungování budete potřebovat jablečný počítač běžící na operačním systému macOS High Sierra 10.13 nebo novějším. I v tomto případě se doporučuje využít nativní prohlížeč Safari, přenos však bude fungovat i na Chrome a dalších prohlížečích.

Kdy, kde a jak sledovat zítřejší představení iPhone 13 na Apple TV

Jestliže se rozhodnete zítřejší představení nového iPhone 12 sledovat z jablečné televize, tak se nejedná o nic složitého. Stačí se přesunout do nativní aplikace Apple TV, kde vyhledejte film s názvem Speciální události Apple, popřípadě Apple Event. Poté stačí film spustit a je hotovo, živý přenos jede. Přenos je zpravidla k dispozici až pár minut před startem konference. Naprosto stejně to funguje i v případě, že nevlastníte fyzickou Apple TV, ale máte k dispozici přímo v televizi aplikaci Apple TV.

Kdy, kde a jak sledovat zítřejší představení iPhone 13 na Windows

Živé přenosy od společnosti Apple můžete bez problémů sledovat i na konkurenčním operačním systému Windows, byť to v minulosti tak jednoduché nebylo. Konkrétně jablečná společnost doporučuje pro správný chod používat prohlížeč Microsoft Edge. Stejně dobře však fungují i ostatní prohlížeče, jako je například Chrome nebo Firefox. Jedinou podmínkou je fakt, že vámi vybraný prohlížeč musí podporovat MSE, H.264 a AAC. K živému přenosu se dostanete pomocí tohoto odkazu. Sledovat můžete událost i na YouTube zde.

Kdy, kde a jak sledovat zítřejší představení iPhone 13 na Androidu

Pokud jste chtěli Apple Event ještě před několika málo lety sledovat na vašem Android zařízení, tak jste tak mohli učinit zbytečně složitým způsobem – jednoduše řečeno bylo lepší, abyste se přesunuli například na počítač. Sledování bylo totiž nutné spustit se speciální aplikací a přes speciální síťový proud, který byl často velmi nekvalitní. Nyní už jsou ale živé přenosy z jablečných konferencí k dispozici i na YouTube, který je k dispozici na všech platformách. Pokud tedy chcete chystaný zářijový Apple Event sledovat na Androidu, stačí přejít na živý přenos na YouTube pomocí tohoto odkazu. Událost můžete sledovat buď přímo z webového prohlížeče, anebo z aplikace YouTube.

Představení iPhone 13

Dnes nejčtenější

.