Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Nature:sounds around the world

S pomocí aplikace Nature:sounds around the world můžete daleko lépe usínat či relaxovat. Tento nástroj je totiž vybaven rozsáhlou kolekcí nejrůznějších zvuků přírody, které si například můžete pustit před spaním a snadněji tak usnout. Nechybí ani funkce časovače, aby vám nahrávky nehrály zbytečně celou noc.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Buffer Editor – Code Editor

Aplikace Buffer Editor – Code Editor potěší především vývojáře. Tento nástroj totiž funguje jako vývojářské prostředí a můžete jej tedy využít pro psaní kódu v těch nejrůznějších programovacích jazycích. Aplikace konkrétně rozumí syntaxi jazyků jako Swift, TypeScipt, C, C++, C#, Java, Javascript a spoustě dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

IP4K: Phone cam as IP Camera

O akci na aplikaci IP4K: Phone cam as IP Camera jsme vás informovali poměrně nedávno. Tento nástroj vám umožní váš iPhone či iPad využít jakožto IP kameru, díky čemuž se v rámci domácí sítě můžete dívat na živé vysílání, o které se stará právě tato aplikace. Na vysílání se můžete připojit například prostřednictvím aplikace VLC.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)
IP4K: Phone cam as IP Camera

iWriter Pro

Po delší době do akce znovu zavítala nesmírně oblíbená aplikace iWriter Pro, která se dočkala mírného zlevnění. Konkrétně se jedná o textový procesor, který nabízí notnou dávku výhod a jednoduše vám umožní formátovat text. Veškeré vaše dokumenty se navíc automaticky synchronizují prostřednictvím iCloudu.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Infinite Flight Simulator

Ve hře Infinite Flight Simulator se stanete pilotem letadla. Hra nabízí hned několik různých letadel a vy si z pozice pilota budete muset dávat pozor na současné podmínky, jenž mohou ovlivnit samotný let. Jak aplikace vypadá a co vše nabízí si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Crash the Comet

Jestliže hledáte nějakou skvělou nenáročnou hru, která vás dokáže zabavit především při dlouhých chvílích, možná by vás mohl zaujmout titul Crash the Comet. V této hře totiž letíte s kometou skrze přednastavený prostor, přičemž musíte zajistit, že nenarazíte do žádné hrany.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

GreenBooks: Personal Finance

Dnešní článek si zakončíme nesmírně zajímavou aplikací s názvem GreenBooks: Personal Finance. Jak již její název napovídá, konkrétně vám dokáže pomoci se správou vašich osobních financí. Na jednom místě tedy uvidíte informace o vašich výdajích a příjmech, díky čemuž se také můžete naučit i šetřit.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.