Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Toucan Authenticator

V dnešní době je nesmírně důležité si hlídat naše bezpečí a soukromí na internetu. Přesně proto byste neměli zapomínat na takzvané dvoufaktorové ověření. K tomu slouží i aplikace Toucan Authenticator, která funguje jakožto autentikátor navržený přímo pro systém iOS. Jedná se o velice oblíbený nástroj, který je kompatibilní i s Apple Watch, nabízí praktický widget, je zabezpečen pomocí Touch/Face ID a nabízí řadu dalších parádních výhod.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

FlickType – Watch Keyboard

Obtěžuje vás na Apple Watch nutnost vaše zprávy diktovat? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci FlickType – Watch Keyboard. Tento nástroj vám totiž zpřístupní i na takto malém displeji praktickou klávesnici, přes kterou můžete psát textové zprávy a iMessage.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Daily Riddle

Jestliže se řadíte mezi milovníky nejrůznějších hádanek, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální slevu na aplikaci Daily Riddle. Tento nástroj vám totiž každý den zobrazí jinou hádanku, kterou budete muset sami vyřešit. Pokud byste ale například na konci dne byli stále v nesnázích, můžete se samozřejmě nechat poddat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.