Zavřít reklamu

Nová generace iPadu mini, jejíhož představení bychom se měli dočkat už letos na podzim, by mohla být nakonec mnohem zajímavější než se ještě nedávno zdálo. Kromě převzetí designu iPadů Pro či Air, změny portu z Lightningu na USB-C, mírného zvětšení displeje či nasazení výkonnějšího procesoru má totiž podle informací zdrojů portálu DigiTimes dostat i mini LED displej. 

Ještě před pár měsíci byl mini LED displej, který se chlubí výrazně lepšími zobrazovacími schopnostmi než klasické LCD v čele s vysoce kvalitní černou, jen privilegiem velmi drahého monitoru Pro Display XDR, nyní se zdá, že se s mini LED displeji roztrhne pytel. Nedávno jej totiž dostal 12,9” iPad Pro a v dohledné době má dorazit i na novou generaci MacBooků Pro a zřejmě i na iPady mini. Díky tomu se tak zobrazovací schopnosti těchto zařízení posunou na další úroveň a zařízení se tak stanou ještě využitelnějšími pro větší množství uživatelů. 

Přesný termín odhalení nové generace iPadů mini je zatím ve hvězdách. Suverénně nejpravděpodobnějším termínem se nicméně v tuto chvíli jeví říjen, ve kterém Apple i v minulosti pár nových iPadů světu ukázal. Čistě teoreticky by se tak pak mohlo stát i v listopadu, který bývá též na nové produkty poměrně bohatý. Naopak se zářím se příliš počítat nedá, jelikož je tento měsíc většinou vyhrazen největším prodejním tahákům – tedy iPhonům, Apple Watch či AirPods. 

Dnes nejčtenější

.