Zavřít reklamu

Zdá se, že den, na který mnozí jablíčkáři netrpělivě čekají od podzimu 2017 je za dveřmi. V nabídce tuzemských prodejců v čele s Alzou se totiž začínají objevovat LTE modely Apple Watch, konkrétně pak verze Series 6 a SE. Zdá se tedy, že je příchod podpory této vychytávky na spadnutí. 

Apple Watch LTE v ČR

Na Alze si můžete u LTE Apple Watch SE a Series 6 zatím nastavit “jen” hlídacího psa, který vás upozorní na to, jakmile se stav produktu jakkoliv změní – tedy například na to, jakmile k němu prodejce doplní cenu. Ta totiž zatím na Alze stanovena není, byť u konkurenčních prodejců rezonuje kolem 15 tisíc korun za 44mm verzi a na 14300 korunách u 40mm verze. Poměrně zajímavé je pak to, že jsou zatím všude zalistovány jen modely z hliníku, přestože se v LTE verzi vyrábí i vyšší řady s titanovým či ocelovým tělem. Proč ty zatím v nabídce Applu chybí je nicméně v tuto chvíli otázkou. 

Jelikož poslední zprávy od tuzemských operátorů se točily kolem toho, že se na příchod LTE zatím “jen” chystají, ale nemají jasno v přesném termínu, nelze v tuto chvíli bohužel říci se stoprocentní jistotou, kdy k nám podpora mobilního připojení u hodinek od Applu skutečně dorazí a ani to, jací operátoři jí budou za jakých podmínek nabízet. Intenzivně se však snažíme zjistit u operátorů i prodejců veškeré informace, které vám v následujících minutách a hodinách na Letem světem Applem naservírujeme. 

Apple Watch LTE na Alze naleznete zde

Dnes nejčtenější

.