Zavřít reklamu

V souvislosti s nedávno uvolněnou pozvánkou na letošní vývojářskou konferenci WWDC se čile spekuluje nad tím, zda skrze ní Apple s předstihem neodhaluje jeden z hlavních hřebů úvodní Keynote. Řeč je konkrétně o chytrých brýlích, na kterých má kalifornský gigant již dlouhé roky pracovat a které by mohl podle mnohých zdrojů již brzy představit – a právě pozvánka naznačuje, že by tomu tak mohlo být už nyní. Proti je však agentura Bloomberg a její reportér Mark Gurman pyšnící se zdroji přímo z Applu. 

Zdroje agentury Bloomberg tvrdí, že je představení brýlí sice skutečně relativně blízko a dočkat bychom se jej opravdu mohli už v průběhu několika následujících měsíců, avšak stane se tak zcela určitě na klasické fyzické Keynote. Chytré brýle jsou totiž produktem, který je potřeba novinářům i partnerům odprezentovat naživo a to se vším všudy – tedy i s detailnější prezentací po konferenci, ke které se Apple v minulosti u svých produktů vždy uchyloval. S ohledem na tuto podmínku je tedy jasné, že se odhalené dočkáme nejdříve na podzim, kdy už se s obnovením klasických fyzických Keynotes počítá. 

Co přesně chytré brýle Applu přinesou, jaký budou mít design, jak budou fungovat i kolik budou stát se můžeme v současnosti zatím jen domnívat. Kalifornský gigant totiž pracuje dle všeho hned na několika variantách s rozličnými funkcemi i cenami. 

Dnes nejčtenější

.