Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Klipped

Jestliže hledáte nějaký velice jednoduchý nástroj se skvělým uživatelským prostředím, s jehož pomocí byste si mohli zapisovat nejrůznější poznámky, tak by vás rozhodně neměla uniknout dnešní nabídka na aplikaci Klipped. Tento program vás dokáže hnedka zaujmout svým minimalistickým prostředím a jednoduchým ovládáním.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

ColorCamera – Color Picker

Aplikace ColorCamera – Color Picker cílí především na grafiky, designéry, návrháře a ostatní, kteří častokrát pracují s nejrůznějšími barvami. Tento nástroj vám konkrétně umožní z vašich snímků získat přesné označení hledaných barev, které si můžete vzápětí uložit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Gunpowder

Milovníkům logických her by rozhodně neměla uniknout dnešní nabídka na velice oblíbený titul Gunpoweder. V této hře se zhostíte místního hrdiny, který je vybaven notnou dávkou rozumu a barelem se střelným prachem. Vaším úkolem bude získat zpět zlato vašich spoluobčanů, které ukradl hrozivý Grimshaw.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Video Trim -Cut And Clip Video

Jak již samotný název napovídá, aplikace Video Trim -Cut And Clip Video vám umožní různě stříhat vaše video soubory. Díky tomu tak například celé video můžete rozdělit do několika menších klipů, nebo třeba vhodně upravit jeho celkovou délku vystřihnutím nepotřebných záběrů.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

The Beggar’s Ride

Další velice zajímavou, logickou adventurou, která dnes zavítala do akce, je The Beggar’s Ride. V této hře se v roli starého žebráka zmocníte tajuplné a kouzelné masky, která je klíčem do skrytého světa za deštěm. Tato maska byla původně předpovězena nebojácnému hrdinu.  Vaším úkolem tedy bude odhalit tajemství daného světa.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Power Password Manager

Stažením aplikace Power Password Manager získáte alternativní řešení za nativní Klíčenku na iCloudu. Tento program totiž slouží pro uchovávání vašich hesel a přihlašovacích údajů, které samozřejmě ukládá v zabezpečené podobě za pomocí šifrování AES 256. Zároveň vám umožní vytvářet zabezpečené poznámky.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Butterfly Simulator

Zajímalo vás někdy, jakým životem si žijí motýli? Tak přesně tohle si budete moci vyzkoušet ve hře Butterfly Simulator, kde se zhostíte role motýla a vydáte se objevovat svět. Prakticky se jedná o RPG s otevřeným světem, kdy budete muset plnit řadu nejrůznějších úkolů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.