Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Litur – Color Picker

Aplikace Litur – Color Picker cílí primárně na designéry, grafiky, vývojáře a ostatní, kteří potřebují znát přesné barevné označení. S tímto vám nádherně dokáže pomoci praktická aplikace Litur – Color Picker, s jejíž pomocí dokážete barvu určit, uložit si ji, přičemž vaše „sbírka“ se okamžitě automaticky synchronizuje.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Hyperforma

Jestliže hledáte nějakou hru s poctivým příběhem, který vás doslova vtáhne do tajuplného světa, zbystřete. Dnes totiž do akce zavítala vcelku populární hra Hyperforma, kde se objevíte v 256 let vzdálené budoucnosti a zjistíte, že klasická civilizace kompletně vymizela. Zanechala ale za sebou prastarou síť a vy jakožto anonymní dobrodruh se vrhnete do průzkumu nekonečně-prázdného kyberprostoru. Budete muset odhalit tajemství stojící za zmizelou civilizací.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Splits for insta & snap

Jak již samotný název napovídá, aplikace Splits for insta & snap je především určena pro všechny milovníky sociálních sítí Instagram a Snapchat. Tento nástroj dokáže dokonale rozdělit vaše video na několik menších dílků, které už můžete poměrně snadno nahrát.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Incredibox

Pokud se řadíte mezi milovníky zajímavých her a muziky zároveň, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Incredibox. V této hře budete moci vytvářet svou vlastní muziku, s čímž vám pomůže skupina zkušených beatboxerů. Vám už jen stačí si zvolit oblíbený hudební styl a můžete se rovnou pustit do skládání.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Battle Chasers: Nightwar

Nádherné slevy se taktéž dočkala tahová strategická RPG hra Battle Chasers: Nightwar, která je doplněna o parádní příběh, kdy budete objevovat záhady opuštěných žalářů. Na bitevním poli se vždy utkáte s řadou nejrůznějších nepřátel a vaším cílem bude, abyste je za použití co možná nejlepší taktiky porazili.

  • Původní cena: 249 Kč (99 Kč)

Last Colossus

Řadíte se mezi milovníky starých, spíše textových RPG her, nebo byste si je alespoň rádi připomněli? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak by vás mohl zaujmout titul Last Colossus, ve kterém na vás čeká devět zajímavých kapitol, kdy se spolu s vaším bojovým gigantickým robotem budete muset postavit nejrůznějším nepřátelům a náročným bossům.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Animated 3D Origami

Japonské umění známé jako Origami si zakládá na sestavení těch nejrůznějších motivů za pomocí obyčejného papíru. Napadlo vás někdy, že byste si to sami vyzkoušeli, ale bohužel jste nevěděli, jak byste měli začít? Přesně v tomto vám dokáže pomoci aplikace Animated 3D Origami. Tento program vás dokáže krok po kroku provést tvorbou nejrůznějších motivů, kterými můžete následně nadchnout vaše okolí, případně samotným skládáním zahnat nudu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.