Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Smart Zipper Pro: Rar, 7z, Zip

Při používání počítače se pravděpodobně nevyhnete takzvaným komprimovaným složkám, které mohou mít hned několik podob. Operační systéme macOS si nativně poradí s formátem ZIP, ale na zbytek už je krátký. V tomto momentu se může hodit aplikace Smart Zipper Pro: Rar, 7z, Zip

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Today Tomorrow

Jestliže hledáte nějaký nástroj, který by vám dokázal pomoci s organizací práce a posunul tak vaši produktivitu vpřed, měli byste se přinejmenším podívat na program Today Tomorrow. V rámci této aplikace si budete zapisovat jednotlivé poznámky, připomínky a k dispozici budete mít i kalendář.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Rename Master

Jak již samotný název napovídá, aplikace Rename Master slouží pro přejmenovávání všech druhů vašich souborů. Program si konkrétně poradí s přejmenováním hned několika souborů najednou, přičemž vám nabídne hromadu nejrůznějších možností k úpravě.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Clipboard History

Pravděpodobně každý z vás jednou sáhne po klávesových zkratkách ⌘+C a ⌘+V. Někteří více, někteří méně. Co když ale potřebujete dohledat některý záznam, který jste zkopírovali například před hodinou? S tímto si dokáže poradit aplikace Clipboard History, která běží neustále v tichosti na pozadí a zaznamenává vše, co si do schránky zkopírujete.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Skul: The Hero Slayer

Považujete se za milovníka akčních rogue-like her? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná byste mohli dát šanci poměrně oblíbené hře Skul: The Hero Slayer. V tomto titulu se lidé vydají ve značné přesile vymýtit démony, což se jim částečně podaří a všechny vhodí do vězení. Ovšem zapomenou na jednoho – na vás.

  • Původní cena: 16,79 € (13,43 €)

Dnes nejčtenější

.