Zavřít reklamu

Kalifornský gigant si na zítřejší den naplánoval první velké oznámení tohoto roku. Vyplývá to alespoň z rozhovoru vysílaného dnes na CBS, kterého se účastnil šéf Applu Tim Cook. Toho moderátor relace škádlil tím, že další rozhovor spolu povedou už zítra ráno (tamního času, tedy odpoledne našeho), protože má na ten den Apple naplánované “velké oznámení”. O nový hardware se nicméně jednat nemá. 

Co přesně by mohl Apple zítra oznámit je sice v tuto chvíli nejasné, jelikož se však dnešní rozhovor točil kolem ochrany soukromí, je možné, že se právě ho bude zítřejší novinka týkat. Jednat by se teoreticky mohlo o nasazení několika plánovaných změn v iOS 14, které Apple oznámil už v loňském roce na WWDC, ale zatím je neimplementoval, jelikož nebyly jednak dokončené a jednak bylo potřeba, aby je do svých aplikací zapracovali i vývojáři třetích stran. Jasněji však v tomto směru bude samozřejmě až zítra. 

Oznámení novinky proběhne zítra zcela určitě nejprve skrze tiskovou zprávu. Tu by mohl Apple zveřejnit zhruba kolem 14. hodiny, jelikož právě v tento čas v posledních měsících relativně často tiskové zprávy vydával. Ať už se tak stane či nikoliv, o jeho oznámení se samozřejmě dozvíte i na našem magazínu a to jen pár minut poté, co jej zveřejní. Pokud jej tedy i vy chcete mít „z první ruky“, zítra náš magazín určitě bedlivě sledujte.

Dnes nejčtenější

.