Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Swackett

Aplikace Swackett slouží pro zobrazování aktuálního počasí a předpovědi. Tento nástroj se oproti konkurenci pyšní velice přívětivým uživatelským prostředím a dokonce odpovídá na běžnou otázku „Jak se mám obléct.“ V rámci programu totiž vidíte panáčka, který je vždy oblečený podle aktuálního počasí.

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)

PDF to Word Converter-with OCR

Jak již samotný název napovídá, aplikace PDF to Word Converter-with OCR slouží pro převod dokumentů ve formátu PDF do podoby, se kterou pracuje program Microsoft Word. Nástroj je navíc vybaven technologií OCR neboli optickým rozpoznáváním znaku, díky čemuž vám s daty umožní nadále pracovat.

  • Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

iScherlokk

Máte někdy problémy s vyhledáváním souborů na vašem disku, kdy vám nedokáže pomoci ani nativní nástroj Spotlight? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace iScherlokk. Tento program totiž na základě vyplněných kritérií dokáže v okamžiku prohledat celé vaše úložiště, přičemž samozřejmě nabízí podstatně více možností.

  • Původní cena: 329 Kč (279 Kč)

Templates for Keynote – DesiGN

Pokud se čas od času věnujete tvorbě prezentací a využíváte k tomu program Keynote od Applu, zbystřete. Zakoupením aplikace Templates for Keynote – DesiGN si totiž zpřístupníte rozsáhlou kolekci s těmi nejrůznějšími šablonami, které dokáží vaši práci posunout o několik úrovní vpřed.

  • Původní cena: 629 Kč (499 Kč)

Niche – a genetics survival game

Jestliže hledáte nějakou skutečně zajímavou a unikátní hru, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Niche – a genetics survival game. V této jedinečné tahové strategii, která si zakládá na reálné genetice, budete muset vytvořit svůj vlastní druh, jenž následně musíte ubránit proti nepřátelským vlivům.

  • Původní cena: 17,99 € (7,20 €)

Dnes nejčtenější

.