Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Storm Rain Sounds

Jak již samotný název napovídá, aplikace Storm Rain Sounds vám nabídce rozsáhlou kolekci se zvuky deště, které vám pomohou například s učením, spánkem a relaxací. Za zmínku také rozhodně stojí příjemné uživatelské prostředí, ve kterém si rychle vyberete.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Smart Resize 2x

Poměrně snadno se můžete ocitnout v momentě, kdy potřebujete nějakou fotografii zvětšit. Problém je ale v tom, že samotné zvětšení má přímo úměrný dopad na kvalitu, která se tak snižuje. Aplikace Smart Resize 2x si s tímto úkolem dokáže naštěstí poradit tak, aniž by došlo ke zmiňovanému snížení. Program totiž používá propracované algoritmy a umělou inteligenci a navíc dokáže vyretušovat i nevyžádané objekty.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Parkour Flight

Pokud se řadíte mezi milovníky akrobatického běhu a parkouru, tak by ve vašem iPhonu či iPadu rozhodně neměla chybět hra Parkour Flight. V tomto titulu s vaším panáčkem budete muset překonávat ty nejrůznější překážky a pokoušet se o co možná nejlepší zvládnutí dané úrovně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Simply Yoga

Chtěli byste nový rok začít s notnou dávkou zdravého pohybu? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na aplikaci Simply Yoga. Tento program bychom mohli označit za osobního lektora jógy, který vás kompletně provede tréninkem a jedná se tak o perfektního parťáka například pro začátečníky.

  • Původní cena: 499 Kč (349 Kč)

Private Memories – Photo Vault

Jestliže ve svém zařízení máte určité soukromé fotografie, které byste chtěli dodatečně zabezpečit, aby se k nim nikdo nedostal, zbystřete. Do akce totiž zamířil program Private Memories – Photo Vault. Aplikace prakticky funguje jako trezor, který vás bez zadání hesla nepustí dál.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Tic-Tac-Toe-Classic

Co takhle si připomenout legendární hru, kterou jsme si užívali především ve školních lavicích? Řeč je samozřejmě o piškvorkách, jež si můžete v okamžiku zahrát v rámci aplikace Tic-Tac-Toe-Classic. Hrát můžete buďto v režimu pro jednoho hráče, nebo rovnou vyzvat svého kamaráda.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Interactive courses for Xcode5

Stažením aplikace Interactive courses for Xcode5 získáte prvotřídní nástroj, který vás od úplných začátků naučí programovat v programovacím jazyku Swift. Díky tomu tak budete schopni se naučit vyvíjet aplikace pro jablečné platformy a postupně se nadále rozvíjet.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.