Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Beep – Censor videos easily

Natáčíte častokrát různá videa, nebo je upravujete a jednou za čas narazíte na nějakou tu vulgaritu, kterou je potřeba cenzurovat? V takovém případě by vám mohla pomoci jednoduchá aplikace Beep – Censor videos easily, s jejíž pomocí můžete cenzuru aplikovat nejen na zvuk, ale také vložit do videa emotikonu, která zakryje ústa dané osoby.

  • Původní cena: 199 Kč (49 Kč)

Bitstat – Crypto Tracker

Jestliže se zajímáte o kryptoměny a máte své vlastní portfólio, tak by vám neměla utéct dnešní akce na aplikaci Bitstat – Crypto Tracker, která je dnes k dostání zcela zdarma. Tento nástroj vám umožní v reálném čase sledovat vývoj cen jednotlivých kryptoměn a zároveň si tak můžete prohlížet stav svého portfólia.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Nature:sounds around the world

Stažením aplikace Nature:sounds around the world získáte parádní nástroj, který vám náramně pomůže s relaxací a uvolněním. Tento program v sobě totiž skrývá řadu uklidňujících zvuků, jenž vás dokáží parádně zklidnit. Navíc získáváte obrovský výběr, aplikaci můžete poslouchat i na pozadí a nechybí ani možnost časovače vypnutí.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

IP4K: Phone cam as IP Camera

Napadlo vás někdy, že byste svůj iPhone proměnili v takzvanou síťovou IP kameru? S tímto vám dokáže pomoci vcelku praktická aplikace IP4K: Phone cam as IP Camera. V takovém případě stačí být na stejné síti a vzápětí si na počítači či Macu (například skrze VLC) můžete pustit živý přenos, a to až v rozlišení 4K.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)
IP4K: Phone cam as IP Camera
Zdroj: App Store

Extreme Agenda

Pokud potřebujete nějakým způsobem zapracovat na vaší produktivitě, tak byste určitě měli začít tím, že si budete jednotlivé úkoly a projekty značit a plánovat – a přesně tohle parádně zvládá aplikace Extreme Agenda. Tento program vám dokáže posloužit jako kalendář, připomínky, řešení pro psaní poznámek a podobně.

  • Původní cena: 379 Kč (229 Kč)

Machinarium

Velice populární hra Machinarium se po dlouhé době opět podívala do akce. V tomto titulu na vás čeká neuvěřitelný příběh, který vás dokáže vtáhnout přímo do děje. Ocitnete se totiž v roli robota jménem Josef, který se vydal na nebezpečnou cestu. Vaším úkolem bude mu pomoci osvobodit jeho přítelkyni jménem Berta, jež byla unesena gangem.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Pocket Rocket

Řadíte se mezi milovníky kosmonautiky a máte alespoň základní přehled o krocích americké společnosti SpaceX a NASA? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na program Pocket Rocket. Tato aplikace má perfektní přehled o všech nadcházejících startech raket od zmiňované společnosti SpaceX, díky čemuž vám nic neunikne. Zároveň si jednotlivé rakety můžete prohlédnout přímo na vaší zahradě či v obýváku, a to za pomocí rozšířené reality.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.