Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

AlphaBlur Image Effects

V dnešní době se velké oblibě těší takzvaný bokeh efekt. Jeho principem je, že zvýrazní pouze určitý objekt na fotografii, zatímco zbytek bude elegantně rozmazán. Program navíc úzce spolupracuje s umělou inteligencí a neuronovými sítěmi, díky čemuž dokáže snímek parádně vylepšit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Live Wallpapers

Pokud již delší dobu uvažujete nad změnou tapety na vašem iPadu či iPhonu, zbystřete. V rámci dnešní akce je totiž k dostání aplikace Live Wallpapers zcela zdarma. Tento nástroj vám zpřístupní rozsáhlou kolekci s nejrůznějšími živými tapetami, které dokáží parádně ozdobit obrazovku vaše zařízení a díky parádním animacím vám navíc pomohou i s relaxací.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Gone Home

Hledáte nějakou parádní hru, která by vás dokázala v současném předvánočním období náramně zabavit? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul Gone Home. V této hře se spolu s vaší postavou po roce stráveném v zahraničí konečně vrátíte domů, kde narazíte na obrovský problém. Váš rodný dům je totiž kompletně prázdný. Kde jsou ale ostatní? Zvládnete tuto záhadu vyřešit.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Flashlight Timer – Timed Torch

Jak již samotný název napovídá, aplikace Flashlight Timer – Timed Torch vám do jisté míry dokáže posloužit jakožto pochodeň. Tento nástroj totiž slouží pro ovládání zadní svítilny, kterou navíc můžete časovat a určit tak, ať se například za pár sekund či minut vypne.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

mňam

Zakoupením aplikace mňam získáte parádní nástroj, který vám dokáže poskytnout řadu těch nejrůznějších, a především tedy zdravých receptů. V rámci programu si navíc můžete označit své nejoblíbenější recepty, díky čemuž se k nim následně snadno dostanete.

  • Původní cena: 529 Kč (399 Kč)

Remote KeyPad & NumPad

S pomocí aplikace Remote KeyPad & NumPad dokáže proměnit váš iPad či iPhone v parádní klávesnici pro Mac. Konkrétně se tedy jedná o numerickou klávesnici, šipky a podobně, díky čemuž se obejdete bez dodatečného vybavení. Propojení je navíc velice jednoduché a vše funguje spolehlivě bez problémů.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

YoWindow Weather

Jestliže hledáte nějaké alternativní a podstatně zajímavější řešení za nativní aplikaci Počasí, tak byste se měli přinejmenším podívat na YoWindow Weather. Tento program se totiž pyšní neuvěřitelně příjemným uživatelským prostředím, ve kterém se můžete dozvědět řadu parádních informací.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.