Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Animated Text for Instagram

Pokud se řadíte mezi aktivní uživatele sociálních sítí a nejradši máte Instagram, zbystřete. Dnes je totiž ke stažení aplikace Animated Text for Instagram zcela zdarma a jak je z názvu patrné, tento nástroj vám umožní vytvářet padání animovaný text pro zmiňovanou sociální síť.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Screen Mirroring A-Z TV Cast

Jak již samotný název napovídá, aplikace Screen Mirroring A-Z TV Cast slouží pro zrcadlení vašeho iPhonu či iPadu, a to do téměř jakékoliv chytré televize. Zároveň můžete na dané televizi například přehrávat multimediální obsah, prohlížet si fotografie a podobně. Základem však je, aby byla obě zařízení připojena ke stejné WiFi síti.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Picture Editor

Také u aplikace Picture Editor samotný název prakticky prozrazuje její účel. S pomocí tohoto programu totiž můžete například do snímků přidávat graficky parádně zpracované citace, vytvářet nejrůznější plakáty a podobně. Aplikace vám přitom nabídne řadu parádní nástrojů pro snazší tvorbu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Recipes – Kids & Toddlers

Stažením aplikace Recipes – Kids & Toddlers si zpřístupníte parádní kuchařku, která s jednotlivými recepty cílí především na děti a batolata. Jednotlivá jídla jsou navíc rozděleny do kategorií podle stáří dítěte, díky čemuž budete vědět, že mu v danou chvíli dáváte jen to nejlepší.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Weapon Shop Fantasy

Jestliže se považujete za milovníky RPG simulací, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na titul Weapon Shop Fantasy. V této hře vaším úkolem bude, abyste si dokázali sami vyrobit ty nejmocnější zbraně, následně je patřičně očarovali a utkali se tváří v tvář s vašimi (pixelovými) nepřáteli.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

The Inner World

Ve klikací hře The Inner World se zhostíte postavy jménem Robert. Konkrétně se jedná o prachobyčejného novice, který má ale dobré srdce, žije si poklidný život a živí se jako hudebník. Naprostý zlom ale přijde potom, co pozná tajuplnou zlodějku Lauru a společně narazí na neuvěřitelné tajemství. Zvládnete jej rozluštit?

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Bridge Constructor

Řadíte se mezi fanoušky stavitelských her, kde musíte budovat ty nejrůznější věci? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vám rozhodně neměl scházet titul Bridge Constructor. V této hře se stanete hlavním inženýrem a budete muset navrhovat mosty. Není to ale žádný med. Mosty musí být schopny unést určitou zátěž a váš rozpočet přitom není neomezený.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.