Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoce už klepou na dveře a je čas přemýšlet nejen o chvílích strávených s rodinou, ale i o vánočních dárcích. Letos nesmíte nic ponechat náhodě, vzhledem k omezenému provozu v obchodech bude doručování dárků skutečně těžká disciplína. Nakupte si všechny vánoční dárky už nyní a vyhněte se zbytečnému stresu. Na Smarty můžete nyní až do 29.11. pořídit ty nejoblíbenější produkty se skvělými slevami. Využijte největší slevovou akci roku, mějte dárky včas, a ještě ušetřete nemalé peníze.  

A co si pro vás ve Smarty připravili? Ať už sháníte drobnosti, jako jsou kryty nebo skla na mobil, nebo pořádné dárky typu mobilní telefony nebo počítače, slevy padly na všechny možné kategorie. Největšími cenovými trháky jsou letos například mobilní telefony značky Huawei. Model Y5 pořídíte s 40% slevou, a to pouze za 1 990 Kč. Pozadu nezůstává ani značka Honor, model 8A  si můžete pořídit s 33% slevou a to pouze za 2 890 Kč. Pokud sháníte drobnější dárek jako jsou sluchátka, zbystřete. V nabídce jsou oblíbené JBL 220TWS se slevou 40 %, nyní pouze za 1 699 Kč. Pokud máte rádi elegantní styl, potěší vás skvěle zpracovaná sluchátka v koženém pouzdře, Bang & Olufsen E8 se slevou 51 %, pouze za 2 990 Kč. 

1200x1200_BF_week

Nejen jako dárek by se vám mohli hodit nový notebook, ať už pro studium nebo práci. V nabídce najdete oblíbený Huawei MateBook 13 pouze za 18 190 Kč. Pokud byste rádi pořídili větší notebook, sáhněte po Honor MagicBook 15 za příjemných 14 990 Kč. V nabídce nechybí ani monitory, myši i další příslušenství pro počítače. 

A pro vánoční atmosféru nesmí chybět ani chytrá světýlka Twinkly. V rámci Black Friday si můžete pořídit verzi se 100 žárovkami za skvělých 1 490 Kč. A v čem jsou Twinkly světýlka jedinečná? Můžete je ovládat přes chytrou aplikaci, nastavit si jakékoliv barvy i scény. 

  • Celou nabídku si můžete prohlédnout ZDE.

Dnes nejčtenější

.