Zavřít reklamu

Dnes představené Macy s novým, vysoce výkonným procesorem M1 si můžete už nyní předobjednat v oficiálním internetovém obchodě Applu. Představení se dočkali nové varianty MacBooku Air, MacBooku Pro a Macu Mini. Všechny disponují novou výpočetní jednotkou, která kromě zvýšení výkonu slibuje i relativně vysoké snížení spotřeby energie.

13palcové MacBooky Air Apple nabízí ve dvou variantách. První z nich s 8GB operační paměti a 256GB úložného prostoru vyjde na 29990 korun, druhá s dvojnásobně velkým úložištěm na 37990 korun. 13palcové MacBooky Pro se nám v nové generaci počítačů od Applu zmenšily, ale s nimi klesla i cena. Existují ve stejných variantách jako MacBooky Air. Za verzi s 256GB úložného prostoru dáte 38990 korun, na tu s dvojnásobně velkým diskem si budete muset připravit 44990 korun.

Nejlevnějšími z nových Maců jsou dvě verze stolního Macu Mini. Ty Apple rozdělil stejně jako své laptopy na dvě verze s různě velkými úložištěmi. Za Mac Mini s 256GB místa na disku zaplatíte 21990 korun, zatímco za je dvakrát větší prostor na data si budete muset připlatit šest tisíc, cena se poté dostane na 27990 korun. Všechny nové počítače budou v prodeji od 17. listopadu.

Dnes nejčtenější

.