Zavřít reklamu

Společnost Microsoft dnes oficiálně oznámila, že během příštího týdne na platformu herní konzole Xbox uvolní novou aplikaci Apple TV, která umožní majitelům Xboxů sledovat obsah iTunes, Apple TV+ a využívat všechny ostatní výhody, které tato aplikace přináší.

Microsoft na svém blogu oficiálně potvrdil, že příchod aplikace Apple TV na Xbox je naplánovaný na příští týden, konkrétně na 10. listopadu. Dočkají se majitelé všech Xboxů One a Xboxů Series S a Series X. Microsoft tak „následuje“ Sony, která podporu aplikaci Apple TV na PlayStationy 4 (a v budoucnu i 5) oznámila zhruba před měsícem, a reálně se na konzole dostane za necelých 14 dní.

Majitelé Xboxu mohou v rámci Apple TV sledovat originální obsah ze služby Apple TV+, filmy z knihovny iTunes a využívat všechny další služby, které jsou s Apple TV spojeny. Vydání Apple TV na Xbox je naplánováno na stejný den, jako je celosvětové zahájení prodeje této dlouho očekávané konzole. Pokud se vám tedy poštěstí, že novinku od Microsoftu seženete hned v den vydání, můžete se rovnou přihlásit do Apple TV a začít sledovat vaše oblíbené filmy a pořady, které jsou na této platformě k dispozici. Cena předplatného za Apple TV+ bude pro majitele Xboxu 5 dolarů.

Dnes nejčtenější

.