Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je nepsaným pravidlem, že po představení nové generace Apple produktů prodejci ty předešlé zlevní a ani letos tomu není jinak. Po představení Apple Watch Series 6, ke kterému došlo minulé úterý, totiž tuzemská Alza výrazně zlevnila loňské Apple Watch Series 5. Pokud tedy nad nimi uvažujete, nyní je nejvhodnější doba po nich sáhnout. 

Na výběr jsou jak všechny barevné varianty, tak i varianty velikostní, díky čemuž si na své přijde opravdu každý. A jak že padla jejich cena? V případě 40 mm varianty se můžete těšit na slevu téměř 2000 korun, jelikož jejich cena padla z 11 690 korun na 9 990 korun – tedy o slušných 15 %. Co se pak týče většího modelu, jeho cena spadla z 12 490 korun na 10 790 korun, tedy o 14 %. V obou případech se tedy jedná o opravdu hezké slevy, které se vyplatí využit – tím spíš, když toho Series 5 nabízí skoro stejně mnoho jako Series 6 a v porovnání například s modelem SE jsou výrazně lepší volbou. 

Apple Watch Series 5 se pyšní líbivým designem, kterému vévodí úzké tělo s ještě užšími rámečky kolem displeje či funkce Always-on, která zobrazuje neustále na displeji základní informace v čele s časem. U hodinek si můžete samozřejmě užít i měření EKG, tepu či zobrazování notifikací z telefonu. Samozřejmostí je pak měření sportovních či turistických aktivit nebo možnost zavolat si z nich, potažmo vyřídit zprávy. Jedná se tedy o skvělého parťáka, kterého na zápěstí určitě oceníte.

Dnes nejčtenější

.