Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Mr. Zipper – Unrar Files

Pro sdílení několika souborů najednou se nejčastěji používají takzvané komprimované složky. Ty jsou nejčastěji ve formátu ZIP, ale můžete mnohdy narazit i na formát jiný. Přesně v tomto směru by se vám mohla hodit aplikace Mr. Zipper – Unrar Files, která dokáže rozbalit komprimované složky ve formátech jako RAR, 7z, ISO, GZIP a dalších. Program zároveň umí i zmiňované složky vytvářet a dokonce si poradí i s komprimací aplikací do formátu DMG.

  • Původní cena: 179 Kč (149 Kč)

Simple Screen Shade

Jestliže pracujete v tmavém prostředí nebo naopak a často vás trápí bolest očí či migrény, tak byste možná mohli vyzkoušet aplikaci Simple Screen Shade. Tento nástroj totiž automaticky ztmavuje jas vašeho displeje, čímž chrání vaše oči a dbá tak na samotné zdraví.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Final Draft 11

Pro zajímavost si zde můžeme uvést profesionální nástroj Final Draft 11. Tato aplikace slouží zmiňovaným profesionálům, a to konkrétně tedy scénáristům a podobným. S pomocí tohoto programu můžete do detailu napsat například divadelní hru. Aplikace nabízí praktický design, kvalitní předpřipravené šablony, možnost vodoznaku a další. Úpravu navíc můžete provádět hromadně spolu s vaším týmem.

  • Původní cena: 4 990 Kč (4 290 Kč)

Lifetime Premium VPN PRO

V dnešní době se velice dbá na soukromí uživatelů na internetu. S tímto problémem vám dokáže pomoci kvalitní VPN služba. Jednou z nich je i aplikace Lifetime Premium VPN PRO, která nabízí stabilní servery, ochranu zmiňovaného soukromí, šifrování dat a podobně. Hlavní výhodou však je, že neplatíte za žádné předplatné. Jednoduše stačí si aplikaci jednou zaplatit a máte vystaráno.

  • Původní cena: 1 050 Kč (749 Kč)

Thief Simulator

Jak již samotný název napovídá, ve hře Thief Simulator si vyzkoušíte roli profesionálního zloděje. Vaším úkolem ale nebude pouze vykrádat domy. Celý proces je totiž o poznání složitější. Budete muset prvně udělat patřičný průzkum, sehnat si vybavení a až následně se pustit do akce. Postupem hrou získáte více financí na lepší výbavu, díky čemuž si budete moci dovolit si troufnout i na hodnotnější domy.

  • Původní cena: 19,99 € (9,99 €)

Dnes nejčtenější

.