Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Random (Number Generator)

S generováním náhodného čísla na iPhonu vám dokáže vcelku hravě pomoci hlasová asistentka Siri. Ta je ale dostupná pouze v případě, kdy jste připojeni k internetu. Aplikace Random (Number Generator) dokáže taktéž snadno vygenerovat náhodné číslo, kdy vám jednoduše stačí zadat spodní a horní mez. Program naštěstí funguje i bez internetového připojení.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Sleep Sounds: relaxing sounds

Jak již samotný název napovídá, stažením aplikace Sleep Sounds: relaxing sounds získáte parádní nástroj, který vám pomůže s problémy při usínání. Tento program v sobě totiž ukrývá řadu skvělých zvuků, jež vás dokáží v momentě uklidnit a pomoci se zmiňovaným usínáním.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Farming Simulator 20

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste se ocitli v roli farmáře a spravovali svou vlastní farmu? Přesně tohle si budete moci vyzkoušet ve hře Farming Simulator 20, kde se budete starat o celkovou úrodu, obhospodařovat jednotlivá zvířata a všeobecně tak zajišťovat bezproblémový chod celé farmy.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Phrase Party

Hledáte nějakou zábavnou společenskou hru, kterou byste si mohli zahrát například během večírku s vašimi přáteli? V takovém případě byste rozhodně měli dát šanci hádání slov a frází s titulem Phrase Party. Princip je takový, že jedna osoba hádá a ostatní ji napovídají.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Kingdom Two Crowns

Ve hře Kingdom Two Crowns na vás čeká perfektní a bohatý příběh, který je zabalen do ikonické, pixelové retro grafiky. Ocitnete se totiž v roli monarchy, který musí z ničeho vybudovat své vlastní království, získat si své poddané a zajistit jim důstojný život. Pozor si ale budete muset dát na hamižné nepřátele, kteří vás budou chtít okrást o každou minci i vaši korunu.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Wordoku English

Jestliže hledáte nějaký způsob, kterým byste se mohli procvičit v angličtině a zlepšit si tak svou slovní zásobu, zbystřete. Do akce se totiž dostává logická edukativní hra Wordoku English, ve které máte za úkol z volných písmenek skládat slova. Jakmile kompletně vyplníte tabulku, vyhráváte kolo a posouváte se dále.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Match Colours

Představte si situaci, kdy máte kupříkladu jeden snímek či video s dokonalými barvami a následně další snímek nebo video, kde jsou barvy spíše slabou stránkou. Aplikace Match Colours dokáže za pomocí umělé inteligence převést barvy z jednoho souboru do druhého a parádně jej tak vylepšit.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.