Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Writing Shed

Aplikaci Writing Shed ocení především začínající spisovatelé, novelisté, scénáristé, režiséři a ostatní. Jedná se totiž o vylepšený textový procesor s řadou perfektních výhod, který vám usnadní vaši každodenní práci. Tento nástroj je navíc schopen pracovat hned s několika projekty, jež od sebe snáze oddělíte.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

CyberGhost Private Browser

V dnešní době je pro nás na internetu pravděpodobně nejdůležitější naše soukromí. To si můžeme chránit s pomocí různých nástrojů, mezi které se řadí i CyberGhost Private Browser. Jde totiž o pokročilý prohlížeč, s jehož pomocí si zachováte zmiňované soukromí, nebudete zaznamenávat historii ani cookies, budete bráněni proti sledování a reklamám a poznáte řadu dalších výhod.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Cosmic Frontline AR

Rozšířená realita se těší neustále větší popularitě, která den co den neustále narůstá. Pokud byste si rádi zahráli nějakou kvalitní hru, jenž vám dokáže nabídnou skvělou spolupráci se zmiňovanou rozšířenou realitou, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Cosmic Frontline AR. V této hře budete budovat masivní vesmírná plavidla, plánovat taktiku a bojovat s řadou nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Live+: Photo Converter

Stažením aplikace Live+: Photo Converter získáte perfektní nástroj, který se vám bude hodit především při vytváření takzvaných živých animovaných tapet. Jednoduše vám totiž stačí zvolit vaše oblíbené video a aplikace jej automaticky převede do podoby pro tapetu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Railways!

Jestliže se považujete za fanouška vlaků, vlakové dopravy a strategických her, tak byste si rozhodně neměli nechat ujít dnešní akci na hru Railways! V této hře totiž budete kompletně ovládat vlaky na tratích, přičemž musíte zajistit bezpečnou přepravu nejen pro vlaky, ale i pro samotné cestující.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Rockout – Workout Exercises

Jak již samotný název napovídá, aplikace Rockout – Workout Exercises slouží pro budování vaší vysněné postavy. Tento program vám totiž nabídne řadu různých workoutových plánů, díky kterým se dokážete během pár týdnů dostat do perfektní formy a vypracovat své tělo.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Habit Tracker

Pravděpodobně drtivou většinu z nás sužuje nějaký ten zlozvyk, který nás už delší dobu trápí. Aplikace Habit Tracker se snaží zaměřit na kladné zvyky a případně k nim vytvořit návyk. Jedná se totiž o praktický seznam, do kterého si zapíšete opakující se úkoly a následně si ně budete denně soustředit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.