Zavřít reklamu

WhatsApp patří mezi jednu z nejoblíbenějších komunikačních aplikací, které si v dnešní době můžete stáhnout – napovídá tomu i fakt, že jej používá přes 1,5 miliardy lidí. Na našem magazínu jsme vám přinesli velmi populárních 5 triků v aplikaci WhatsApp. Triků je v této aplikaci samozřejmě více a na jeden takový se podíváme i dnes. Jistě víte, že kontakty se do WhatsAppu přidávají automaticky z aplikace Kontakty ve vašem iPhonu. Věděli jste ale o tom, že pokud si na WhatsAppu chcete vytvořit nový kontakt, tak není třeba jej prvně vložit do nativní aplikace Kontakty, ale můžete jej vytvořit přímo ve WhatsAppu. Pojďme se společně v tomto článku podívat, jak na to.

Jak do WhatsAppu na iPhonu přidat kontakty

V případě, že chcete na vašem iPhonu či iPadu v rámci aplikace WhatsApp přidat nový kontakt bez toho, aniž byste jej museli přidat v aplikaci Kontakty, tak postupujte následovně:

  • Na vašem iOS či iPadOS zařízení otevřete aplikaci WhatsApp.
  • Nyní je nutné, abyste se ve spodním menu přesunuli do sekce Chaty.
  • Poté, co se zde budete nacházet, tak vpravo nahoře klepněte na ikonu nové zprávy (čtvereček s tužkou).
  • Jakmile tak učiníte, tak nahoře klepněte na možnost Nový kontakt.
  • Nyní se ocitnete na obrazovce, ve které je nutné vyplnit jméno, příjmení, telefondalší náležitosti.
  • Jakmile budete mít vše vyplněné, tak stačí, abyste vpravo nahoře klepnuli na tlačítko Uložit.
  • Nakonec se vám nově vytvořený kontakt zobrazí a vám stačí vlevo nahoře klepnout na Dokončit.

Pokud dotyčný člověk, kterého jste pomocí výše uvedeného postupu do WhatsAppu přidali, prozatím WhatsApp nepoužívá, tak můžete v posledním kroku klepnout na možnost Doporučit WhatsApp. Pokud na tuto možnost klepnete, tak se dotyčnému pošle pozvánka, aby WhatsApp začal používat. V dnešní době je bohužel takový malý problém, že každý člověk preferuje jinou chatovací aplikaci – a ve finále je tedy nutné, aby všichni měli všechny chatovací aplikace.

Dnes nejčtenější

.