Zavřít reklamu

Stalo se již jakousi tradicí, že společnost Beats spadající pod Apple každoročně upgraduje některé barevné varianty svých sluchátek. To sice v posledních letech dělala primárně u náhlavních modelů, avšak nyní se zdá, že se ke stejnému kroku chystá i u Powerbeats Pro. Tvrdí to alespoň leaker na čínském portálu Weibo. 

Podle leakera má v brzké době Apple skrze Beats odhalit nejméně čtyři nové barevné varianty vloni představených Powerbeats Pro. Jednat by se konkrétně mělo o Cloud Pink, Glacier Blue, Spring Yellow a Lava Red. Z názvů se tedy zdá, že se bude jednat o jarní či letní edici, jelikož barvy budou alespoň dle jejich přívlastků veselé a mnohem jasnější než ty nynější. Barva bude nicméně takřka 100% jedinou změnou, kterou uživatel pocítí. V uplynulých týdnech se sice hojně spekulovalo nad tím, že Apple chystá Powerbeats Pro 2. generace, avšak později se díky databázím certifikačních úřadů ve světě ukázalo, že upgrade bude natolik malý, že jej Apple ani neoznámí. Nepřinese totiž žádné zlepšení vlastností, ale jen interní změny, ke kterým se výrobce čas od času uchyluje například kvůli finanční úsporám či podobným věcem. 

Kdy přesně Apple nové Powerbeats Pro představí není v tuto chvíli zcela jasné. Jelikož má však již vyřízené certifikace, dá se očekávat, že nás příliš mnoho času od této chvíle nedělí. Už teď je navíc jasné, že se o žádné honosné představení jednat nebude. Přeci jen, když si i loňský model odbyl premiéru skrze tiskovou zprávu, je jasné, že ohlášení pár nových barevných variant příliš mnoho povyku nevzbudí a tudíž si nezaslouží ani Keynote či cokoliv podobného. 

Dnes nejčtenější

.