Zavřít reklamu

Magazín Letem světem Applem je tady pro naše věrné čtenáře již nějaký ten pátek (rok). Pokud i nadále patříte mezi naše věrné čtenáře a zároveň patříte mezi zaryté fanoušky Applu, tak si nemůžete nechat ujít byť jen jednu jedinou novinku, která se okolo kalifornského giganta mihne. Existuje hned několik způsobů, pomocí kterých můžete k magazínu Letem světem Applem získat rychlý přístup. My se v tomto článku podíváme na tři hlavní z nich, a to přidání na plochu (iOS i macOS), přidání do RSS čtečky a do záložek.

Přidání na plochu

Pokud si chcete přidat magazín Letem světem Applem na plochu, tak tak můžete učinit jak na iPhonu či iPadu, tak na macOS zařízení. V tom prvním případě, tedy na iPhonu či iPadu, přejděte na stránky https://www.letemsvetemapplem.eu/, kde v dolní části obrazovky klepněte na ikonu sdílení (čtvereček se šipkou). Jakmile tak učiníte, tak z menu, které se zobrazí, vyberte možnost Přidat na plochu. V novém okně už si jen stačí ikonku pojmenovat, a poté klepnout na Přidat. Tímto se LsA zobrazí přímo na vaší ploše. Opakovaně to můžete samozřejmě udělat i s naším bazarem https://www.letemsvetemapplem.eu/bazar/, anebo fórem https://www.letemsvetemapplem.eu/forum/.

V případě, že si chcete přidat stránky LsA na plochu vašeho macOS zařízení, tak opět přejděte na stránky https://www.letemsvetemapplem.eu/. Poté si okno Safari zmenšete, chytněte v něm letemsvetemapplem.euadresním řádku a přesuňte jej směrem na plochu. Tímto se vám odkaz ze Safari objeví na ploše, odkud k němu budete mít rychlý přístup. Stejným způsobem si můžete na Macu LsA přidat i do Docku, konkrétně do jeho pravé části. Stačí do něj přetáhnout adresní řádek.

Přidání do RSS čtečky

Pokud patříte mezi uživatele RSS čteček, a to jak na Macu, tak klidně na iPhonu, tak byste měli vědět, že i magazín LsA má svůj vlastní RSS feed. Mnoho uživatelů již považuje RSS čtečky za mrtvé, avšak opak je pravdou – stále se jedná o spolehlivou (ne-li nejspolehlivější) možnost, díky které můžete být v obraze v rámci všech vašich oblíbených webových stránek. Přidání nového RSS feedu se u různých aplikací liší a každý uživatel má svou oblíbenou RSS aplikaci. V tomto případě vám zde tedy mohu jen poskytnout adresu RSS feedu, který si stačí do vaší aplikace přidat – letemsvetemapplem.eu/feed.

Přidání do záložek

Chcete mít Letem světem Applem po ruce vždy, když zapnete Safari? Pokud ano, tak si nás můžete přidat do oblíbených záložek. Postup je v tomto případě velmi jednoduchý. Chcete-li si LsA přidat do záložek na Macu, tak stačí, abyste se přesunuli na stránky https://www.letemsvetemapplem.eu/. Poté vpravo nahoře klepněte na ikonu sdílení (čtvereček se šipkou) a z menu, které se zobrazí, vyberte možnost Přidat záložku. Poté si v novém okně nastavte, jak a kam se má záložka uložit. Tímto jste si úspěšně přidali záložku LsA na vaše macOS zařízení. Stejně to můžete udělat i s naším bazarem či fórem.

Pokud si chcete LsA přidat do záložek na iPhonu či iPadu, tak se přesuňte do Safari a otevřete webovou stránku https://www.letemsvetemapplem.eu/. Poté stačí ve spodní části obrazovky klepnout na ikonu sdílení (čtvereček se šipkou), kde z menu vyberte možnost Přidat do oblíbených. Tímto se magazín LsA bude objevovat na úvodní stránce Safari ve vašem iPhonu či iPadu.

Sociální sítě

Nezapomeňte nás sledovat také na našich sociálních sítích – konkrétně na Facebooku, InstagramuTwitteru. Co se týče Facebooku, tak nás zde naleznete pod tímto odkazem. V případě Instagramu, kde přidáváme zajímavé fotografie a další obsah, nás můžete sledovat pod tímto odkazem, a pokud si libujete ve Twitteru, jenž se stává čím dál tím populárnějším, tak nás můžete sledovat pod tímto odkazem.

A co aplikace?

Stále se jinak množí dotazy ohledně vývoje vlastní aplikace Letem světem Applem. V tomto případě vás můžeme ujistit, že se na vývoji aplikace nepracuje. Aplikace samotná by v případě LsA postrádala smysl, a to kvůli tomu, že je celý náš web responzivní a plně přizpůsobitelný na všemožné rozlišení a obrazovky.

Dnes nejčtenější

.