Zavřít reklamu

Apple si na zajímavé spolupráce potrpí, a stejně tak legendární italská automobilka Lamborghini, která stojí za celou řadou luxusních sportovních aut. A obě společnosti v poslední době dostaly nabídku, která se jen tak odmítá. Ku příležitosti oznámení nového auta Huracán EVO RWD Spyder se totiž oba giganti spojili a hodlají nabídnout vášnivým motoristům autentický zážitek v přímém přenosu. Toho se pokusí docílit pomocí rozšířené reality, která má z části suplovat zrušení reálné události z důvodu pandemie koronaviru.

Pokud jste fanoušky italské automobilky Lamborghini, jistě vám neunikla celá řada zajímavých spoluprací, ke kterým se tradiční výrobce uchyluje. A není divu, drahá auta si zaslouží pořádnou propagaci a není nic lepšího, než když se spojí dvě firmy se stejným záměrem. Tak tomu je nyní i u Applu, který se společností navázal kontakt a slibuje autentický zážitek pro všechny milovníky drahých čtyřkolových mašin. Technologický gigant chce totiž dát uživatelům na iPhonu a iPadu jedinečnou příležitost být při oznámení nového závodní sporťáku Huracán EVO RWD Spyder, který spatří světlo světa již zítra. A to pomocí rozšířené reality a funkce Quick Look, jež umožní nahlédnout na auto ze všech stran a užít si každičký detail. Jelikož byla automobilka nucena kvůli pandemii zrušit veškeré akce a výstavy, uživatelé jistě podobnou možnost ocení.

„Applu na lidech v Itálii záleží, a stejně tak na tradiční automobilce jakou je Lamborghini. Inspiruje nás její touha stále vyrábět kvalitní vozy a zároveň nabízet lidem práci i v těchto těžkých časech. Všem nám jde o design a inovace, a proto jsme se rozhodli spojit své síly a oslavit oznámení nového automobilu pomocí rozšířené reality, která uživatele doslova přenese na jiné místo, aniž by vůbec museli opustit svůj domov,“ vyjádřil se Phil Schiller, viceprezident pro marketing. A nejedná se o jedinou příjemnou novinku, jelikož Quick Look brzy zahrne takřka celý vozový park Lamborghini, což z velké části nahradí nutnost reálných prohlídek a výstav. Pokud se tedy chcete „naživo“ podívat na oznámení nového luxusního sporťáku, doporučujeme zamířit na oficiální stránky a počkat si na zahájení události. K využití AR funkce vám postačí pouze iOS 11 a novější, procesor A9 a iPad Pro či jakékoliv jiné jablečné zařízení z novějších generací.

Dnes nejčtenější

.