Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Polca BW

Pokud se řadíte mezi milovníky starých fotografií, tak byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci Polca BW. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete proměnit váš iPhone nebo iPad ve starý fotoaparát a dodat tak vašim fotkám autentickou podobu zmiňovaných retro snímků.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

4tomatic

Aplikace 4tomatic se opět týká fotografií a umožňuje vám vytvářet snímky, které se skládají ze čtyř fotografií. Tuto aplikaci oceníte především v momentě, kdy budete chtít zachytit určitý moment. 4tomatic totiž vyfotí čtyři fotografie, ze kterých poskládá výsledný snímek.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Stream Music Player

Jak již samotný název napovídá, aplikace Stream Music Player slouží pro streamování hudby. Tato aplikace na to jde ale trošku jinak. Její hlavní výhoda tkví totiž v tom, že se dokáže připojit na vaše virtuální úložiště v podobě Boxu, DropBoxu, Google Disku a dalších, odkud k vám bude hudbu vysílat. V aplikaci navíc najdete bohatý ekvalizér, který vám hudbu perfektně přizpůsobí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Speech Tutor Pro

Aplikace Speech Tutor Pro je primárně určena k tomu, aby naučila malé děti správně mluvit a vyslovovat. Jelikož je ale kompletní řešení v angličtině, poslouží spíše starším uživatelům, kteří mají právě o nauku tohoto jazyka zájem. V níže přiložené galerii si můžete prohlédnout uživatelské prostředí a různé funkce.

  • Původní cena: 1 050 Kč (379 Kč)

Chakra Balance Meditations

Někteří lidé věří, že se kolem nás nacházejí různé čakry, které pojednávají o psychickém rozpoložení člověka a mohou být i původcem stresu. Pokud se mezi tuto skupinu lidí řadíte i vy, aplikace Chakra Balance Meditations vám nabídne rozsáhlé možnosti meditace a případně zlepší váš fyzický i psychický stav.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

The Photo Guide

Zajímáte se o fotografování a chtěli byste se v něm případně zlepšit? Pokud jste si na tuhle otázku odpověděli ano a ano, pak je tady The Photo Guide přímo pro vás. Jedná se totiž o perfektní příručku o focení, která vám ukáže, jakým způsobem můžete z fotomodulu u vašeho iPhonu a iPadu dostat maximum. Aplikace je navíc kompatibilní s Apple Watch, díky čemuž budete mít informace neustále po ruce.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Moto Hero

Ve hře Moto Hero se chopíte role jezdce terénního motocyklu, před kterým leží pouze jeden cíl. Musíte se totiž dostat z bodu A do bodu B. Ve hře ale funguje poměrně kvalitní fyzika, díky čemuž si budete muset dát pozor, abyste trasu vůbec přežili. Důležité také je sbírání mincí a provádění triků, což vede k lepšímu vybavení.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.