Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

AJ Keyboard – emojis keyboard

Stažením aplikace AJ Keyboard – emojis keyboard získáte zbrusu novou klávesnici, která potěší především milovníky těch nejrůznějších nálepek a emotikon. V rámci této klávesnici najdete různé samolepky a smajlíky, kteří symbolizují například sneakers a spoustu dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Full Circle – Life Goals

Někdy může být velice obtížné dosáhnout určitých životních cílů, protože se v jejich plnění zkrátka ztratíme nebo přijdeme o motivaci. S tímto problémem dokáže velice snadno pomoci aplikace Full Circle – Life Goals, která dokáže vizualizovat váš aktuální postup. Takovéto grafické zpracování vás následně dokáže snadno motivovat k tomu, abyste svůj cíl dokončili.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Life Drawing

Jestliže se věnujete kresbě a malbě, pravděpodobně by vám mohla přijít vhod aplikace Life Drawing, která je určena pro iPhony a iPady. Pomocí tohoto nástroje se můžete velice jednoduše procvičit v malbě nahých modelů, základních tvarů a také přijde na trénink malby kostry.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Chainsaw Zombie Slaughter

Pokud se řadíte mezi milovníky her, které se staví na zombie tématice, pak byste rozhodně neměli propást dnešní akci na hru Chainsaw Zombie Slaughter. V této hře na vás z ničeho nic budou padat nemrtví z nebes a vy se s nimi budete muset vypořádat s pomocí motorové pily a pistole.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Star Rover – Stargazing Guide

Aplikace Star Rover – Stargazing Guide cílí především na lidi, kteří se rádi po večerech zastaví a sledují noční oblohu. S touto aplikací totiž stačí pouze namířit váš iPhone na noční oblohu a aplikace vám sama prozradí, na jaké hvězdy a souhvězdí se díváte. Pokud byste si chtěli tento program stáhnout na váš iPad, optimalizovanou verzi, která je také dnes zdarma, si můžete stáhnout zde.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Braveland Pirate

V tahové strategické hře Braveland Pirate na vás čeká parádní pirátské dobrodružství. Ocitnete se totiž v roli pirátského kapitána, který se spolu se svou posádkou chystá čelit hordám nemrtvých a dalším nepřátelům na vaší honbě za pokladem. V bojích ale budete muset velice pečlivě přemýšlet, protože každá chyba vás může stát život celé posádky.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Better Things Plus – Notes

Zakoupením aplikace Better Things Plus – Notes získáte perfektní nástroj, který se dá označit jako osobní diář a sešit pro pracovní poznámky v jednom. Všechny vaše záznamy v rámci této aplikaci si totiž budete značit podle příslušných tagů, díky čemuž si v nich vytvoříte perfektní řád a zbavíte se chaosu. Vaše data jsou navíc zálohovány skrze iCloud, takže se k nim dostanete odkudkoliv.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.