Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Design & Flyer Creator Pro

Hledáte nějaký velice jednoduchý program, který vám značně usnadní tvorbu toho nejrůznějšího designu? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, poté byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Design & Flyer Creator Pro. S pomocí této aplikace můžete vytvářet design skutečně pro cokoliv a jako příklad si můžeme uvést loga nebo plakáty.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Kidterview

Aplikace Kidterview slouží pro tvorbu roztomilých medailonků, kterými můžete potěšit především členy vaší rodiny či vaše přátele. Tento nástroj vám pomůže s celkovou tvorbou videa i následných exportem. Rozhodně také oceníte vcelku bohatou databázi šablon, díky čemuž si budete mít rozhodně z čeho vybírat.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Montessori Handwriting tutor

Edukativní aplikace Montessori Handwriting tutor cílí především na menší děti, které mají problémy se psaním. Tato aplikace je totiž zaučí v tiskacím písmu a značně je také procvičí, což se později odrazí právě na jejich písmu v reálném životě. Montessori Handwriting tutor navíc zkouší své uživateli z rozpoznávání velkých a malých písmen.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Nebo: professional note-taking

Pokud hledáte skutečně spolehlivý nástroj pro váš iPad, který vám usnadní zapisování různých poznámek a nabízí podporu Apple Pencil, poté by vám neměla utéci dnešní nabídka na aplikaci Nebo: professional note-taking. Tuto aplikaci oceníte například při firemním meetingu, kdy si chcete pohotově dělat poznámky a uchovat si je v digitální podobě. Podívejte se v níže přiložené galerii na vše, s čím vám tato aplikace pomůže.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Money Pro: Personal Finance

Máte problémy se spravováním vašeho osobního rozpočtu a vaše výdaje častokrát přesahují příjmy? V takovém případě by vám mohla pomoci aplikace Money Pro: Personal Finance, která právě vaše výdaje a příjmy pečlivě monitoruje. Na základě těchto dat navíc vykresluje perfektní grafy, z kterých můžete vyčíst, na čem byste mohli případně ušetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Speed Tracker. Pro

S pomocí aplikace Speed Tracker. Pro můžete proměnit váš iPhone nebo iPad v praktický tachometr, který zároveň poslouží i jako GPS navigace. Jak si můžete v níže přiložené galerii všimnout, aplikace dokáže monitorovat vaši aktuální rychlost, uraženou vzdálenost, převýšení a spoustu dalších dat.

  • Původní cena: 199 Kč (149 Kč)

AudioMaster Pro: Improve Sound

Jestliže se věnujete hudební produkci a častokrát na ní pracujete i na vašem jablečném telefonu nebo tabletu, pak by vám mohla přijít vhod aplikace AudioMaster Pro: Improve Sound. S pomocí této aplikace totiž můžete vylepšit zvuk vašich skladeb, a to díky kvalitnímu masteringu.

  • Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

Dnes nejčtenější

.