Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

AR-kid: Space

V současné době zažívá extrémní rozmach takzvaná rozšířená realita, která pro děti může být zábavná a edukativní zároveň. Aplikace AR-kid: Space cílí na děti mezi šestým a devátým rokem života, které s pomocí rozšířené reality provede vesmírem.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Color by number

Pokud hledáte nějakou oddechovou hru, která vám pomůže relaxovat a uvolnit se, poté byste rozhodně neměli propást dnešní akci na aplikaci Color by number. V této hře totiž budete muset vybarvovat jednotlivé políčka různých nákresů, a to na základě čísla, které se nachází uvnitř nic. Každé číslo odkazuje na určitou barvu, kterou právě daný bloček vybarvíte.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Grocery/Shopping List Pro

Stažením aplikace Grocery/Shopping List Pro získáte perfektní nástroj, který vám usnadní tvorbu nákupních seznamů. V rámci této appky totiž naleznete poměrně obsáhlou databázi potravin, které vám již následně stačí do seznamu přetáhnout a nemusíte je všechny složitě vypisovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Discovr – discover music

Pravděpodobně téměř každý člověk na světě má rád muziku a má svého oblíbeného interpreta. Pomocí aplikace Discovr – discover music ale můžete objevit celý svět hudby. Tento nástroj totiž funguje v podobě interaktivní mapy a pomůže vám najít nové hudebníky, které byste mohli ocenit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

OrasisHD

Pokud se svým iPhonem či iPadem rádi fotíte a chcete vašim fotografiím přidat nějaké to vylepšení, možná by vás mohla zaujmout aplikace OrasisHD. Ta totiž dokáže snímek celkově vylepšit a dodat mu jistou reálnější podobu, díky čemuž výsledné fotky vypadají více přirozeně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Greedy Michel

Ve hře Greedy Michel se ocitnete v roli věčně nenasyceného Michela, který má momentálně spadeno na zlaté mince. Problém však je, že jejich získání není úplně nejjednodušší, protože se musíte dostat skrze bomby a pasti. Ve hře na vás čeká více než 60 úrovní, které se dokáží postarat o dlouhé hodiny zábavy.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Photo Gallery Editor

Pokud hledáte nějakou aplikaci, která by vám pomohla s úpravou vašich fotografií, rozhodně byste měli vyzkoušet Photo Gallery Editor. Tento nástroj vám umožní ty nejrůznější úpravy, mezi které se řadí oříznutí, automatické vylepšení, přidání nálepek, změna ostrosti a spoustu dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.