Zavřít reklamu

Chcete vsázet odkudkoliv a kdykoliv? Chtěli bystě získat aplikaci na sportovní sázení v telefonu? Pokud ano, tak pro vás mám dobrou zprávu. V mobilních aplikacích od Tiposu najdete zpracované kasíno, loterie a sportovní sázky. Mobilní aplikace eTIPOS tipkurz vám nabízí kompletní služby, které jsou spojené s vaším sázením na sportovní události – a to před nimi i během nich. Nutno podotknout, že je tato aplikace určená pouze pro naše slovenské čtenáře. Pokud byste se o ní chtěli dozvědět více, tak si rozhodně přečtěte tento článek až do samotného konce.

Proč zrovna eTIPOS tipkurz?

Možná se ptáte, z jakého důvodu byste si měli zvolit právě aplikaci eTIPOS tipkurz. Co všechno vlastně tato aplikace nabízí a čím se liší od své konkurence? Hned na první pohled vás zajisté upoutá přehlednost, jednoduchost a přívětivý design. Vzhledem k tomu, že můžete využít mobilní aplikaci, tak šetříte svůj čas – vsázet můžete opravdu kdekoliv a stačí vám k tomu telefon připojený k internetu. Oceníte také široké možnosti pro vklad prostředků na účet a notifikační zprávy upozorňující na zajímavé bonusy před atraktivními zápasy. Pro nové uživatele je navíc k dispozici bonus, což platí i pro věrné uživatele – ten sahá až do 150 euro. Před zápasem v aplikaci najdete přehledné zobrazení kurzových nabídek, tak stejně jako při živém přenosu. Instalace aplikace je jednoduchá a je k dispozici jak pro iOS, tak pro Android.

Vše, co sportovní fanoušek potřebuje

V rámci aplikace nechybí klientská infolinka, kde vám ochotně poradí se všemi požadavky. Samozřejmostí je jednoduché přechod mezi všemi třemi aplikacemi od eTIPOS a zajímavá je také možnost tvorby kombinovaných tiketů, ve kterých můžete kombinovat tipy před zápasem, i tipy naživo. Zkrátka a jednoduše, v aplikaci eTIPOS tipkurz najdete všechno, co potřebuje správný sportovní fanoušek k sázení. Všechno, co se nachází na webových stránkách eTIPOS.sk, najdete i v aplikaci eTIPOS tipkurz. K sázení už tedy jen stačí vybrat ten správný recept pro úspěch a můžete mít jistotu, že výnosy a požitek ze sázení budou několikrát větší.

Jak naistalovat aplikaci?

Pro iOS a iPadOS, potažmo pro iPhone a iPad, je stažení a přihlášení velmi jednoduché. Aplikace eTIPOS tipkurz se nachází v App Storu, odkud jej lze klasicky stáhnout. Pokud se vám nechce hledat, tak aplikaci stáhnete pomocí tohoto odkazu. Po instalaci se stačí zaregistrovat, přihlásit a sportovní svět společně se sázkami je váš.

Pro operační systém Android není instalace tak jednoduchá, a to kvůli tomu, že se aplikace nenachází v Google Play. Je to kvůli omezení, která má Google nastavená – nedovoluje, aby se v Google Play nacházely aplikace zprostředkovávající sázky. Na vašem Android zařízení se tedy pro instalace aplikace eTIPOS tipkurz přesuňte na tento webový rozcestník. Zde poté klepněte na tlačítko pro stažení aplikace pro vaše zařízení. K dispozici jsou samozřejmě také aplikace pro loterie a TIPOS online kasíno.

etipos tipkurz

Resumé

Pokud jste byli doteď zvyklí vsázet pouze z počítače, tak s chytrým telefonem nebo tabletem můžete můžete tuto činnost provádět opravdu odkudkoliv. Aplikace eTIPOS tipkurz je plnohodnotná náhrada webové stránky. Ať už dáte na svojí vlastní intuici či systémy, anebo se spolehnete na tzv. sázky s value, už záleží jen a jen na vás. Mobilní aplikace eTIPOS tipkurz vám nabízí kompletní služby spojené se sázením na sportovní události.

Pár negativ se najde…

Pokud bychom měli aplikaci ještě jednou srovnat s konkurencí, tak určitě zmíníme i malá negativa, která však nemají s fungováním co dočinění. Bohužel si musíte pamatovat bezpečnostní PIN kód při převodu prostředků a výběr financí na bankovní účet trvá minimálně jeden den. Zmínit musíme také pomalejší reakci při odesílání podmětu či reklamaci. Zároveň je v aplikaci omezená maximální výhra na jeden tiket a minimální vklad je 0,5 euro. Občas navíc chybí živé přenosy.

Dnes nejčtenější

.